سلام از شما بابت دعاتون متشکرم
از خدا میخوام عشق خالص الهی رو توی قلب نفر بعد بکاری و خدا براش بشه بهترین تکیه گاه و تمام امیدش
یاعلی...
تشکرشده 526 در 206 پست
سلام از شما بابت دعاتون متشکرم
از خدا میخوام عشق خالص الهی رو توی قلب نفر بعد بکاری و خدا براش بشه بهترین تکیه گاه و تمام امیدش
یاعلی...
parsa1400 (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), مصباح الهدی (سه شنبه 15 اردیبهشت 94)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
اومدم بگم امروز که وارد سایت شدم.این دعا را واقعا می خواستم... یه احساس ترسی تو وجودم بود.... نمیدونستم یه کاری را انجام بدم یا ندم... غمگین بودم وقتی این دعا را دیدم سریع برداشتمش حتی دیدم اسم ارم عزیز پایین این تاپیک هست ولی زود این دعا را برداشتم و از ته دل هم برداشتم..... چون واقعا نیاز داشتم. خیلی خوب بود. بعدش یه امید و آرامشی گرفتم که آن کار را انجام دادم و نتیجه فوق العاده شد... حالا احتمالا تو تاپیک گفتم. فقط می خواستم بگم این دعا انگار باعث شد خدا برام یه تکیه گاه بشه و با امید به اون بتونم تاثیری که می خواستم بگیرم.....
باز هم خیلی ممنونم آقای علیرضا...
چون این دعا برای من انگار خیلی گرفت و خیلی به من چسبید من عینا همین دعا را در حق نفر قبلی و نفر بعدی از ته ته دل می کنم!!!
خدایا !عشق خالص الهی رو توی قلب نفر بعد و قبل بکار و براش بهترین تکیه گاه باش و تمام امیدش!!!
- - - Updated - - -
و همین طور ممنون ارم عزیز از دعای زیبات... من هم به این دعا نیاز دارم.
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
Eram (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
ممنونم آقای علیرضا.من واقعا به این دعا احتیاج دارم.
برای نفر بعد از خدا می خوام که آرامش قلبی پیدا کنه...
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
ویرایش توسط مصباح الهدی : سه شنبه 15 اردیبهشت 94 در ساعت 15:36
alireza198 (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), lalejam (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), parsa1400 (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94)
تشکرشده 1,642 در 598 پست
سلام مصباح الهدی عزیز
ممنون بابات دعای قشنگت... چقدر کار باحالیه این دعا کردن واسه نفر بعدی. چقدر اینجا جوش خوب و عالیهههه ایول بچه هاااا
اول از همه برای همتووون دعا میکنم که در هرشرایطی بودن با خدا رو حس کنید .
وبرای دوست نفر بعدم : هرچقدر فکر کردم در زندگی نتونستم لحظه ای را بدون آرزو و خواهشی از دنیا در زندگی ام پیدا کنم ... فهمیدم که نیازمندی انسان دائمی است چون خدا انسان را نیازمند آفرید . و تنها خداوند است که غنیست.
پس امیدوارم در کنار همه ی نیازهایت که مانند انسانیتت عزیز و محترم است، از زندگیت لذت ببری . فردایی که منتظر آنیم تا فارغ از هر خواسته ای فرصتی برای لذت بردن و عشق ورزی ما باشد هرگز نخواهد امد... امیدوارم خداوند درک و بینشی بهت بده که لحظه لحظه زندگیت رو غنیمت دونسته و ازش لذت ببری .
همیشه پرانرزی باشی
![]()
alireza198 (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), lalejam (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), parsa1400 (سه شنبه 15 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), مصباح الهدی (سه شنبه 15 اردیبهشت 94)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلام
آخ که چه دعایی و چقدر من بدان نیاز دارم .....ممنون مصباح جان
الهی هب لی کمال النقطاع الیک
و من برای نفر بعد در این سحر گاه از سحرهای ماه رجب می خواهم ، مملو از آرامش الهی شود و چنان غرق در نور حق گردد که هیچ تلالوء یی از دنیا وابسته اش نکند و چنان سرمست از قرب شود که جز او نخواهد و جز از او نخواهد و جز برای او نخواهد و جز کنار او نخواهد......
الهی و ربی من لی غیرک
paiize (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), parsa1400 (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
عجب دعای زیبایی!
مخصوصااینکه وقت سحر بوده...دعای این موقع یه چیز دیگه ست
ممنون فرشته مهربان عزیز
من دعا میکنم نفربعدی زندگیش رنگ خدایی بگیره...به معنای واقعی....بدون مشکل یابامشکل...فقط خدا باشه باهاش همه چی درست میشه...دعا میکنم هیچوقت احساس تنهایی نداشته باشه وهمیشه دستهای خدا روتودستش حس کنه وچنان لذتی ازاین همراهی حس کنه که حتی توی مشکلات لبهاش خندون باشه
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
parsa1400 (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)
تشکرشده 832 در 244 پست
این دعا هم واسه من
من این روزها خیلی مشکل دارم و امیدوارم این دعا هم برا من به اجابت برسه
برا نفر بعد دعا می کنم زیباترین و بهترین اتفاق زندگیش که منتظرش بوده اتفاق بیفته![]()
(آسمانی آبی) (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), parsa1400 (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)
تشکرشده 744 در 192 پست
ممنونم سوگند عزیزم
امیدوارم دعای قشنگت به استجابت خدای رحمان برسه ...
الهی آمین
با اجازه ی دوستان من هم این دعارو برمیدارم
برای نفر قبل و بعد :
برایت این دعا دارم ...
که نور نازک قلبت٬ به تاریکی نیامیزد.
که چشمانت٬به زیبایی ببیند زندگی ها را
چو باران ٬ آبی و زیبا
بباری ٬ شادمانه روی گرد غم
به دور از دل گرفتن ها
برایت این دعا دارم ...
به تنهایی نیالاید
خدا ، این قلب پاکت را
و همواره به دستانت بیاویزد
چراغ راه خوشبختی
بدانی آنچه را اینک نمیدانی
برایت این دعا دارم ...
سعادت را ٬ طراوت را
بهشت و بهترین ها را
خدا را می دهم سوگند
که در قلبم برای تو
خدارا آرزو دارم ...
خوشبختی عطری است
که وقتی آن را بر دیگران می پاشی ،
چند قطره از آن بر تو نیز خواهد پاشید ...
parsa1400 (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), شادمانه (پنجشنبه 17 اردیبهشت 94)
تشکرشده 82 در 34 پست
ممنون آسمانی آبی عزیز با آرزوی بهترین ها برای تو دوست عزیز
این دعا مخصوص خودم بود
...
چو باران ٬ آبی و زیبادعا میکنم نفر بعدی خدا، حافظ و پشتیبانش باشه و خدا زیباترین وشادترین سرنوشت رو براش مقدر کنه.
بباری ٬شادمانه
روی گرد غم
به دور از دل گرفتن ها
...
الهی آمین
![]()
اگر به قابلیت خود در
گرفتن تصمیمات متحول کننده زندگی
نشان دادن شجاعت
یا دفاع کردن از خود
دچار تردید هستید
به یاد داشته باشید:
اگر پرنده ای با بالهای سالم برای مدت طولانی در قفس حبس بماند،
نسبت به قابلیت پرواز خود دچار تردید خواهد شد...
یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)
تشکرشده 293 در 87 پست
مرسی شادمانه ی عزیزم....
دعا میکنم نفر بعدی گرد غم و نا امیدی که دچارشم از دلش پاک شه...دعا میکنم خدا یه جور خاصی هوای نفر بعدیو داشته باشه...دعا میکنم به همین زودی به آرزوش برسه...
آمین.
یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), محیا ناز (جمعه 18 اردیبهشت 94), محمد 93 (جمعه 18 اردیبهشت 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)