تشکرشده 2,261 در 917 پست
Mvaz (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
gholam1234 (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
الهه زیبایی ها (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
کرای جان بیا بابا یه جیغی بزن دوباره براموندلم سیت تنگه انصافی. بیا و درخشان کن اینجا رو. آخرشم نفهمیدم آقایی یا خانم.
تشکرشده 2,354 در 759 پست
نه بابا اینکه پیش پا افتاده است:)
شما را از عاقبت این کار برحذر میدارم
باشد که پند گیرید
دور از شوخی
اتفاقا از وقتی گفتین که خوشتون نمیاد اقای کرای مدام داره
از دلتون درمیاره...میدونیم شمام شوخی میکنید ها...
بالاخره به قول خودتون دورهمیه دیگه....شاید ی سال دیگه اینحا باشیم.....
تا اینجا اومدم اینم بگم ی وقت لال از دنیا نرم:)
اسکار با جنبه ترین کاربر تالار هم میرسه به
اقای کرای
به قول خودتون انصافی:) اقای کرای جز معدود کسانیه که خیلی با جنبه اند
من خودم اصلا اینجوری نیستم
جای قدردانی و تقدیم لوح داره
gholam1234 (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
miss seven (پنجشنبه 01 خرداد 99), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
gholam1234 (پنجشنبه 01 خرداد 99), miss seven (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
آقا غلام سوسول بازی در نیار دیگه :)
برادر c.r.y عجب شعری گذاشت برات ...این همه معنی قشنگ توش داشت ( آسمان - رنگین کمان - مهربانی و .....) :)
مصراع آخر میگه که : شما غلومی نیستی ...بلکه آقا غلامی :))
در واقع شاعر می خواد بگه کسایی که به شما غلومی میگن ، اشتباه می کنند ...شما آقا غلامی
عجب دوره زمونه ای شده :)
ممنون خانم الهه زیبایی ها :)
داشتم جدول طراحی می کردم بذارم اینجا
پشیمون شدم - به صلاح نیست :)
...................
بچه ها در این روزها و شب های آخر ماه مبارک رمضان ، ما را از دعای پر مهرتون بی نصیب نگذارید
عیدتون هم پیشا پیش مبارک![]()
ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 01 خرداد 99 در ساعت 22:15
miss seven (پنجشنبه 01 خرداد 99), Mvaz (پنجشنبه 01 خرداد 99), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام :)
بچه ها یه منظره ای هست تو این عکس خیلی قشنگه ، که یه معنی قشنگی را می خواد برسونه ،، خواستم اینجا اشتراک بذارم
من که خستگیم میره باتماشای این منظره
در پناه خدا![]()
gholam1234 (جمعه 02 خرداد 99), miss seven (پنجشنبه 01 خرداد 99), Mvaz (پنجشنبه 01 خرداد 99), Pooh (یکشنبه 04 خرداد 99), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 01 خرداد 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم ؛
امیدوارم حالتون خوب و عالی باشه
نماز و روزه هاتون مورد قبول حق باشه ان شاءالله .
یه کم دلم خواست صحبت و درد دل کنم گفتم بیام تالار ... اینجارو خیلی دوست دارم ... میدونید مدت ها پیش وقتی برای اولین بار تلگرام رو نصب کرده بودم و با دوستام ارتباط نوشتاری داشتم خیلی مهربونتر از اونی بودن که در واقعیت وجود داشت .... یعنی زمانیکه از از نزدیک میدیدمشون زیاد باهاشون ارتباط صمیمانه نمیتونستم برقرار کنم و بیشتر رسمی بود ولی زمانیکه توی تلگرام صحبت میکردیم با خودم میگفتم : ای هفت ! اینا چقدر توی فضای مجازی لحنشون و طرز صحبت کردنشون بهتره تا در واقعیت ... آدما واقعا عجیبن ...
حالا غرض از اینکه امشب دلم حال و هوای نوشتن کرد این بود که توی شبای قدر داشتم به شبای قدر سال پیش فکر میکردم و اینکه شب 23 میرفتم احیا و دعای جوشن میخوندم و بخوام واقعیت رو بگم هیچ سالی نتونستم یه دعای درست و درمون بکنم ...چه برای خودم و چه برای دیگران ...انگار حضور قلب زیادی نداشتم ...
خلاصه اینکه به این یه سالی که گذشت خوب فکر کردم ... روزای خوب اندک ...روزمرگی های زیاد و روزای تلخ اندکی داشتمم که با اینکه زمانشون کوتاه ود ولی انرژیمو جوری میگرفت که احساس میکردم ماه ها در فشار روحی بودم ...
ولی در کل با خودم گفت : اگر سال جدیدی که قراره برات رقم بخوره به همین منوال هم باشه خیلی بهتر از اینه که روزای پر اتفاق و پر هیجان و همینطور تلخ رو تجربه کنی .... بعضی وقتا یه حالتی میشم که دلم میخواد بشینم و برای خودم باشم ...توی تنهایی خودم باشم ...سکوت باشه و به هیچی فکر نکنم ... اغلب روزام اینطوری میگذره .
دلم یه اتفاق خوب میخواد ... سالهاست که احساس میکنم توی همین حالت موندم ...همین گوشه گیری و در خود بودن ...سکوت کردن و بیشتر شنونده بودن ....
یاد حرف جول اوستین افتادم که درباره گیاه بامبو صحبت میکرد ...اینکه تا 5 سال فقط ریشه میدوانه و اصلا پیدا نیست ولی یه دفعه بعد از 5 سال همه متوجه رشد عمیق ریشه های اون میشن اون میشن ...
من هم به همین حرفا دلمو خوش کردم ... شب میخوابم ...صبح بیدار میشم و زندگی من به همین سادگی میگذره ...
خیلی از چیزایی که قبلا خوشحالم میکردن الآن باهاشون ذوق زده نمیشم ...مگر در موارد اندک .
تنها موردی که همیشه فکر و ذکرمه اینه که همیشه سلامت باشم ...هم روحی و هم جسمی ...
همین دیگه ...سرتونو درد آوردم ... من توی واقعیت کم حرف ولی در نوشتار الاماشاءالله مینویسم و خودمم بعضی وقتا نمیدونم این همه حرف از کجا میاد .
شما هم بیاین بگین این روزا چکار میکنین ؟ زندگیتون چطوریاس ؟ از خودتون و زندگیتون رضایت دارین ؟
در پناه حق باشین .
فعلا![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
gholam1234 (جمعه 02 خرداد 99), Mvaz (جمعه 02 خرداد 99), Pooh (یکشنبه 04 خرداد 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)