مشکل همیشگی من: عاشق شدن بعد از دیدن فیلم سینمایی!!
سلام. نمیدونم از کجا شروع کنم! حتما از دیدن عنوان تاپیکم تعجب کردید.
من یک مشکلی دارم که تا حالا اون رو با هیچکس در میون نذاشتم، هیچوقت روم نمیشد اینکار رو بکنم. اما اینجا فضای خیلی خوبیه، میشه بصورت آزادانه و بدون اینکه شناسایی بشی مشکلت رو مطرح کنی، و کاربران مهربون انجمن هم بیان و باهات اظهار همدردی بکنن... واقعا عالیه!
من یک پسر ۱۶ ساله هستم، من اصلا اهل دیدن فیلم و تلویزیون نیستم، اصلا! من همیشه پا کامپیوتر هستم. من یک آدم احساساتی نیستم. اما یه مشکلی دارم که این مشکل من رو از بچگی آزار میداده! تا الان!
من فقط فکر میکنم در تمام عمرم فقط چهارتا فیلم سینمایی دانلود کردم از اینترنت! اون هم بخاطر اینکه تبلیغشون رو شنیده بودم! باور میکنید، با دیدن فیلمها، بعد از هر کدوم من تا دو هفته نمیتونستم بخندم؟ احساس عاشقی میکنم. همش دوست دارم با بازیگر اون فیلمها صحبت بکنم. بذارید فیلم ها رو به ترتیب نام ببرم و حال خودم رو بعد از دیدنشون بهتون بگم!
۱- من فیلم **** که یک فیلم ایرانی هست رو دانلود کردم! خوشم نمیاد اسمش رو بیارم. بعد از دیدن این فیلم، من تا چند روز احساس خیلی بدی داشتم. به زندگی کلا نا امید و بدبین شده بودم و دوست داشتم زندگیم مثل زندگی باشه که توی این فیلم دیدم!
۲- فیلم شکارچی شنبه! حتما اسمش رو شنیدین یا دیدینش. یک پسربچه یهودی هست که میره پیش پدربزرگش تا با دینش بیشتر آشنا بشه! توی این فیلم صحنههایی از کشت و کشتار هست. یهودیا میرن مسلمونا رو میکشن. خب این صحنهها خیلی تاثیر بدی روی من نذاشت. من وقتی اون تیکههای آخر فیلم رو دیدم واقعا داشتم دیوونه میشدم! صبح تا شب همون تیکهها رو چندین بار نگاه میکردم! اون پسربچه معصوم، به یه قاتل تبدیل شده بود. این اصلا برای من قابل هضم نبود. شاید باور نکنید، اما بیش از یک هفته اعصابم خراب بود. کلا از همه چیز نا امید شده بودم!
خوب این دوتا فیلمی که براتون گفتم، مال فیلمایی هست که قبلا دیدم و شدیدا من رو روانی کردن. ولی خدا رو شکر بعد یه مدت حالم خوب شد و خوب بودم. تا اینکه فیلم سوم پیش اومد. من الان که دارم این رو مینویسم، عاشق بازیگر فیلم سوم شدم! بخونید:
۳- چند وقت پیش با خواهرم یه فیلمی رو توی تلویزیون نگاه کردیم. من کامل نگاه نکردم و خیلی شانسی باش مواجه شدم. چون اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم. فیلمی بود به اسم نارنیا! نارنیای ۳. خیلی خیلی قشنگ بود. واقعا فوق العاده بود. من اون موقع اصلا احساس خاصی نسبت به اون فیلم نداشتم! فقط از دیدنش لذت میبردم. تا اینکه چند روز پیش به ذهنم رسید که برم و هر ۳ قسمت این فیلم رو دانلود کنم. با دوبله فارسی و کیفیت خوب! :303: این کار رو کردم. همون قسمت اول فیلم رو که نگاه کردم خیلی حالم خراب شد... همش دوست داشتم به سرزمین نارنیا سفر کنم! دوست داشتم من جای بازیگرهای اون فیلم باشم. عاشق یکی از کاراکتراش به اسم لوسی شدم! البته توی قسمت اول فیلم، سنش پایینه. ۱۰ سالش بیشتر نیست. با همون حال خرابم رفتم سراغ قسمت دوم فیلم، اینجا لوسی بزرگتر شده بود و ۱۳ سال داشت. مثل قسمت اولش عالی بود و من رو شیفته خودش کرد. توی قسمت سوم رو که دیگه نگو... همین امروز نگاش کردم و چندین بار گریه کردم. با اینکه اصلا اتفاق بدی داخل فیلم نیفتاده، ولی من دوست دارم توی اون سرزمین کنار لوسی باشم! (البته عشق من یک عشق شهوتی نیست اصلا، به شخصیتش خیلی علاقه شدیدی پیدا کردم!)
الان که دارم این رو مینویسم اصلا حال خوبی ندارم، مدام اسم بازیگرش رو توی گوگل سرچ میکنم! خیلی ناراحتم.
من چندین بار (اولین بارش کلاس سوم ابتدایی بودم) با دیدن خواب یک فرد، عاشق اون شدم و تا چند روز همینطور به فکرش بودم. چندین بار عاشق هم کلاسیهام شدم! نمیدونم همه به اندازه من عاشق میشن؟؟
من اهل دیدن عکس یادگاری نیستم، چند وقت پیش عکس یکی از همکلاسیهای کلاس اول ابتداییم رو دیدم. فقط یک عکس داشتم و شناخت درستی نداشتم ازش. دروغ نمیگم، تا دو هفته فقط گریه میکردم. اعصابم خراب بود. همینجوری میرفتم توی خیابونا میچرخیدم تا ببینمش! ولی اصلا ندیدمش. فقط با دیدنش یک عکس من عاشقش شدم! بدون اینکه اخلاقش رو بدونم یا ازش چیزی یادم باشه...
من توی اینترنت به تنها چیزی که فکر نمیکنم دختر هست! اصلا به رفتن به وبلاگ دخترا و خوندن مطالبی که اونا مینویسن، یا چت کردن و دوستی با اونها فکر نمیکنم! من مذهبی هستم. اما یه بار خیلی اتفاقی یکی از دوستان آدرس وبلاگ یه دختری رو به من داد، اون دختر عکسش رو توی پروفایل وبلاگش گذاشته بود. نمیدونم چرا، با دیدن عکسش و معصومیتی که توی چهرش بود، و با خوندن چندتا نوشته از اون، حالم افتضاح شد. تا چند وقت همش بهش فکر میکردم، مدام میرفتم توی وبلاگش و همون یک عکسش رو نگاه میکردم! تا اینکه آخر سر بهش پیام دادم و گفتم که "من عاشقت شدم بخاطر عکسی که گذاشتی، اگه میخوای دیگه کسی این مشکل براش پیش نیاد، این عکس رو حذف کن." خدا رو شکر خیلی زود عکسش رو حذف کرد.
واقعا من مشکلی دارم؟ یا همه شما اینطوری هستید؟؟
این پست رو اونطوری که دوست داشتم نتونستم بنویسم! یه جوری نوشتم. حس میکنم نتونستم حسم رو بهتون منتقل بکنم! حالم خوب نیست.
دوست دارم شما هم اگه همچین مشکلی داشتید بگید. اگه توی خواب عاشق شدید، اگه با دیدن یک عکس یا فیلم عاشق شدید، حتما اینجا بگید. اگه علت مشکل من رو میدونید، یا راه حلی براش سراغ دارید، خواهش میکنم دریغ نکنید.
راستی! خیلی اشتباه کردید که سیستم انجمن رو از myBB به ویبولتین تغییر دادید... بنظرم از این کار خیلی پشیمون شدید ولی دیگه حوصله برگشت رو ندارید :303:
این روزا فکر من، درگیر نارنیاس! مدام سکانسهای این فیلم رو تکرار میکنم...