-
خرج نکردن همسر
به نام خدابا سلام به همه. اولین بار که دارم تاپیک می ذارم. سعی می کنم با مطالعه، مشورت و ... مسائلم رو حل کنم. ولی می خام با شما دوستان یکم درد دل کنم.26 سالمه تقریبا 10 ماهه که عقدیم. خانواده همسرم بشدت مراقبند که پولشون خرج نشه و این و عملا تو همه مراسم که پیش اومد و تو خرید برای من مشهود بود. مثلا طلای من رو خودشون خریدن بدون انتخاب من!!!!!حالا اصلا مهم نیست _زیاد مهم نیست برام اگر چه تو مراسمای مختلف جلوی فامیلا و خونوادم از این کارشون خجالت می کشم و از بس غصه خوردم تو این مدت نتونستم به درس و ... برسم. تو هر مراسمی یا بروی خودشون نمیارن یا یه چیزی می دن که بمیری برات بهتره تا به خونوادت بگی چی برات گرفتن....باز می گم عیب نداره اینا که خوشبختی نمیاره در جواب کاراشون خودم برا ی خودم تا می تونم می خرم . می پوشم که بهشون بفهمونم اینطوریه... اصلا بروی خودشون نمیارن. جالبه خواهر شوهرمم جدیدا عروسی کرد که خونواده شوهرش هیچی براش کم نذاشتن که بیشتر از حد معمول براش خریدن خدا نکنه اونا سهوا یه کاری رو یادشون بره برا خواهر شوهرم انجام بدن مادر شوهرم می ریزه بهم به این می گه به اون می گه برا دخترم فلان کار رو نکردن .جالبه جلوی منم میگه . اصلا نمی تونه خودشو کنترل کنه. اصلا نمی گه خب مام برا عروسمون نکردیم. اصلا!!!! منم ناراحت میشم بشدت. اما بعلت واکنش شدید همسرم هیچی نمی تونم بگم.اما از همه مهمتر برای من اینه که اگه شوهرم این رفتارا رو یعنی کم خرج کردن خرج نکردن رو تو زندگیم انجام بده من چکار کنم. چون خونوادم منو از بچگی بشدت نسبت به ادمای خسیس بدبین کردن. حالا به لحاظ ذهنی نسبت به خونوادش از این جنبه بدبین شدم که خسیسن برام جا افتاد اصلا نسبت شوهرمم این حسو پیدا کردم ولی اصلا حس خوبی نیست. چون چند جا که رفتارشو دیدم جا خوردم بیشتر بدم اومد. می ترم کلا از چشمم بیفته.
-
دوست عزیز سلام
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم اما خساست از مواردیه که به ندرت قابل اصلاحه.سعی کن کاملا در موردش مطمئن بشی.چون حتما در آینده مشکل ساز میشه.
اگه خودت شاغل باشی مشکلاتت کمتره ولی باز هم آزار دهندست.
از همین الان که هنوز زندگی رو شروع نکردین سعی کن توی موقعیتهای مختلف پول خرج کردن ! قرار بگیره و عکس العملشو بررسی کن.موضوع کم اهمیتی نیست.دقت کن عزیزم.
-
همسرتون چی؟ ایشون چطور براتون خرج می کنن؟آیا شما شاغل هستید؟ آیا قراره در آینده از لحاظ مالی وابسته به خانواده همسرتون باشید؟ آیا همسرتون از انتظارات شما آگاهی دارند (برای نحوه خرج کردن)؟ آیا در همه زمینه ها خساست دارند یا فقط در مورد هدیه خریدن ؟
-
سلام . بله شاغل هستم اما پاره وقت. جدیدنا متوجه شدم که ایشون خسیس نیستن مثل خانوادشون. اما بسیار اقتصادی هستن. نه خوشبختانه برای هدیه هم در حد معمول یا کم خرید میکنن. برای من مهم نیست چی چقدر اون ارزش و احترامی که باید برای فرد قائل شد مهم هست. متوجه شدم که همسرم به خونواده خودش به لحاظ مالی کمک می کنه اگر چه اونا وضعشون خوبه. اما دائم آه و ناله اقتصادی میکنن. اما در هدیه کردن باید سعی کنیم خانوادش نفهمن چون بعد تو گوشش می خونن که نخر و ... .یه مثالی می زنم خانواده همسرم طی مراسمی باید برام .... می خریدن که دقیقا گذاشتن همون روزی که من سرکار بودم. بهم زنگ زدن بیا. منم گفتم الان نمی تونم .گفتن خودمون می گیریم!!!!! چطوری باشه.گفتم من مثلا این جنسی می پوشم ایرادی نداره شما بگیرین. بعد که اومدم دیدم یه چیز دیگه که ارزونتر بود و چون سنگینه من اصلا نمی تونم سرکنم سختمه و... گرفتن. گفتم من که گفتم نمی تونم اینو سر کنم. گفتن ما اصلا نمی دونیم اونی که تو میگی چی هست!!!!!!!!! جالبه یه ماه بعد رفتن برا خاهر شوهرم همونو خریدن!!!!!!!!!!!منم اون .... رو ندوختم.بعد شوهرم گفت به عنوان هدیه برات ... بگیرم . از این قضایا اگاهی نداشت. نمی دونم چطوری مادر شوهرم متوجه شد. به شوهرم گفت: نه نباید بگیری. ما براش گرفتیم چن بار می گیرن. هرچی براش می گیریم نمی پوشه. اصلا خریدای ما رو قبول نداره... بدتر اینکه اگه چیزی برام بگیرن اینقد می گن و می گن که خسته میشم. بنظرم اصلا کار مهمی نکردن اما خودشون فک می کنن چکار کردن برا هرچی که برام خریدن ده بار می گن. گاه چیزی رو نخریده می گن اونو برات خریدیم. خیلی اذیت می شم از این رفتارشون.میگم ایکاش نگیرن. بگیرن بدتر میشه. خرج کردن خیلی خیلی به چشمشون میاد. متوجه شدم نه در مورد من در مورد هرچیزی که بگیرن ده بار می گن. ادم خسته میشه دیگه.نه خدا رو هزار مرتبه شکر به لحاظ اقتصادی بهشون وابسته نیستیم. اما با این فرهنگ اقتصادیشون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ هنوز عروسی نکردم برای خریدش از الان غصه می خورم به خودم می گم هیچی نگیرم اصلا. چون غر زدنهای تو خریدشون واقعا اذیت کننده هست.
- - - Updated - - -
سلام . بله شاغل هستم اما پاره وقت. جدیدنا متوجه شدم که ایشون خسیس نیستن مثل خانوادشون. اما بسیار اقتصادی هستن. نه خوشبختانه برای هدیه هم در حد معمول یا کم خرید میکنن. برای من مهم نیست چی چقدر اون ارزش و احترامی که باید برای فرد قائل شد مهم هست. متوجه شدم که همسرم به خونواده خودش به لحاظ مالی کمک می کنه اگر چه اونا وضعشون خوبه. اما دائم آه و ناله اقتصادی میکنن. اما در هدیه کردن باید سعی کنیم خانوادش نفهمن چون بعد تو گوشش می خونن که نخر و ... .یه مثالی می زنم خانواده همسرم طی مراسمی باید برام .... می خریدن که دقیقا گذاشتن همون روزی که من سرکار بودم. بهم زنگ زدن بیا. منم گفتم الان نمی تونم .گفتن خودمون می گیریم!!!!! چطوری باشه.گفتم من مثلا این جنسی می پوشم ایرادی نداره شما بگیرین. بعد که اومدم دیدم یه چیز دیگه که ارزونتر بود و چون سنگینه من اصلا نمی تونم سرکنم سختمه و... گرفتن. گفتم من که گفتم نمی تونم اینو سر کنم. گفتن ما اصلا نمی دونیم اونی که تو میگی چی هست!!!!!!!!! جالبه یه ماه بعد رفتن برا خاهر شوهرم همونو خریدن!!!!!!!!!!!منم اون .... رو ندوختم.بعد شوهرم گفت به عنوان هدیه برات ... بگیرم . از این قضایا اگاهی نداشت. نمی دونم چطوری مادر شوهرم متوجه شد. به شوهرم گفت: نه نباید بگیری. ما براش گرفتیم چن بار می گیرن. هرچی براش می گیریم نمی پوشه. اصلا خریدای ما رو قبول نداره... بدتر اینکه اگه چیزی برام بگیرن اینقد می گن و می گن که خسته میشم. بنظرم اصلا کار مهمی نکردن اما خودشون فک می کنن چکار کردن برا هرچی که برام خریدن ده بار می گن. گاه چیزی رو نخریده می گن اونو برات خریدیم. خیلی اذیت می شم از این رفتارشون.میگم ایکاش نگیرن. بگیرن بدتر میشه. خرج کردن خیلی خیلی به چشمشون میاد. متوجه شدم نه در مورد من در مورد هرچیزی که بگیرن ده بار می گن. ادم خسته میشه دیگه.نه خدا رو هزار مرتبه شکر به لحاظ اقتصادی بهشون وابسته نیستیم. اما با این فرهنگ اقتصادیشون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ هنوز عروسی نکردم برای خریدش از الان غصه می خورم به خودم می گم هیچی نگیرم اصلا. چون غر زدنهای تو خریدشون واقعا اذیت کننده هست.