چطوری حس امیدواری و شاد بودن رو در همسرم تقویت کنم؟
سلام دوستان
وقتتون بخیر:72:
من و همسرم 7 ماهه عقد کردیم و ایشا چند ماه بعد هم میریم سرخونه زندگیمون.. من سی و یک و ایشون سی و دو ساله. من کارمند رسمی یه اداره دولتی با درامد تقریبا خوب و ایشون یه شرکت خصوصی با درامد متوسط . من فوق لیسانیم وایشون فوق دیپلم. ازدواجمون سنتی بوده.
همسرم کلا آدم خوبیه و در کل خیلی ازش راضیم ام .. ما از هر لحاظ با هم تفاهم داریم .. و واقعا این مدت هیچ مشکل خاصی و هیچ اختلاف خاصی خدارو شکر نداشتیم باهم.. هم خونواده خوبی دارن و هم خودشون یه فرد کامل هستن .
موضوعی که خواستم از دوستان مخصوصا آقایون متاهل نظر بدن و راهنمایی کنن منو در مورد بعضی رفتارهای خاص ایشون هست.. همسرم اکثر اوقات به خاطر این که ثبات شغلی نداره همش نگرانه ( مخصوصا تو این اوضاع بد اقتصادی ) همش نگران خرج و مخارج روزمره هستش .. نگران اینکه با این درامدی که داره ایا میتونه از عهده مخارج بخصوص پرداخت اقساط سنگین خونه که قراره یکی دو ماه بعد بخریم بربیاد یا نه. همش افسوس گذشته رو میخوره که چرا تصمیمات خوبی تو انتخاب شغل نداشته و نتونسته به اون چیزی که لایقش بوده برسه. همش میگه نتونستم آدم موفق و تاثیر گذاری واسه خودم و اطرافیانم بشم. تو گذشته یه کم به دلیل مشکلات مالی و نداشتن راهنمای مناسب تصمیمات خوبی واسه زندگیش نگرفته و همین مورد خیلی اذیتش میکنه. بعضی وقتها تو خودشه و احساس میکنم من نمیتونم هیچکاری واسش بکنم که ازین حال و هوا بیرون بیارمش.. دوست دارم شاد باشه و از زندگی لذت ببره ولی اکثر اوقات عرق در گذشته هستش و همش افسوس کذشته رو میخوره .
بچه ها من خیلی دوستش دارم و میدونم واقعا به اون چیزی که شایسته اش هست نرسیده ( تحصیلات بالا و کار خوب و درامد خوب) و این مورد خیلی عذابش میده. بهم بگین چیگار کنم که شاد تر باشه .. امیدوارتر باشه و از زندگیش لذت ببره. وقتی اینطوری ناراحت میبینمش غم عالم میشینه رو دلم:54: