راهنمایی جهت جلوگیری از شروع اختلاف بین عروس و مادر شوهر
سلام دوستان
حس می کنم یه مشکلی داره توی زندگیم ایجاد میشه و الان که کمه و کوچیکه می خوام جلوشو بگیرم.
اول باید اینو بگم که ما تقریباً 5 ماهه که رفتیم سر خونه و زندگیمون.
ما طبقه پایین خونه پدر ام اینا زندگی می کنیم که خونشون 2 واحد مجزا است. قبلاً از خیلی ها شنیده بودم که زن با مادر شوهر نباید کنار همدیگه باشن چون در هر حالتی که فکر کنی بحث اتفاق میفته و قبل از ازدواج هم بنای من بر این بود که حتماً قبل ازدواج خونه تهیه کنم که یه خونه خریدم که چون پول کم آوردم دادم رهن دست مستجر و از طرفی چون حدود یک و هشتصد هم ماهی قست وام و... دارم اصلاً امکان اینکه همین الان از خونه پدر برم نیستش.
جدیداً احساس می کنم که حرف هایی که مادر من میزنه به خانمم بر می خوره البته در بعضی جاها به خانمم حق میدم و اگه بخوایم انصاف رو کنار نزاریم حرفای مادرم بعضی وقتی طوری نیست که از روی سیاست و غیره باشه و همون طور که مثلاً وقتی خواهرم کار اشتباهی می کرد و از روی خودمونی بودن (چون دخترشه)بهش می گفت : دختر چرا گیج بازی در میاری و.... الان به عروسش هم اینو میگه و چند تا مورد دیگه که باز هم میگم من از روی انصاف به قضیه نگاه می کنم و به خانمم حق میدم که از این حرفا ناراحت بشه ولی خب مادرم رو هم میشناسم و دل صاف و مهربونی داره و می دونم از گفتن این جور حرفا نه منظوری داره و نه چیز دیگه ای و اما خب گفتن این حرف هم چیز درستی نیستش و الان به فکرم زده که با مادرم حرف بزنم طوری که نه باعث کدورت بین عروس و مادرشوهر بشه و خب این رفتارها نیز اصلاح بشه.
با همسرم صحبت کردم و درکش بالاست و گفتم بهش که از گفتن این حرفا منظور خاصی نداره اما مطمئناً تاثیر بد می گذاره. و الان از شما می خوام که راهنمایی کنید چه طوری این قضیه رو با مادرم صحبت کنم که به اون هم بر نخوره و قضیه حل و فصل بشه.
و البته از الانم تمام سعیم رو شروع کردم تا وقت مستاجر تموم شد پولشو جور کنم تا بتونیم بریم سر خونه خودمون.