دعوا های مکرر و بهانه گیری های من و شوهرم-به کمک جدی نیاز دارم
سلام دوستان.
من و شوهرم دو سال هست که باهم ازدواج کردیم و قبل ازدواج هم 8 سال با هم دوست بودیم. در حال حاضر خانواده من در شرایط خیلی بدی هستند و من که فرزند ارشدم در نبود پدرم مجبور به قبول مسولیت سنگینی برای کمک به مادرم شدم.
همسرم از شرایط خانوادگی ما با خبره و البته خیلی کمکم میکنه و پشتمه،اما متاسفانه من خیلی تحت فشارم و بداخلاق شدم و این جریان روی زندگی من و شوهرم تاثیر خیلی بدی داشته.
مدام سر مسایل کوچیک و بزرگ با شوهرم بحث میکنم که خیلی وقتها تا دوسه روز هم ادامه داره.
نمیدونم دلیلش چیه اما تا کمی آروم میشم و به همسرم محبت میکنم باز احساس عصبانیت میکنم و دلم میخواد مثل بچه ها بهانه گیری کنم و شوهرم هم تحمل کنه!!خیلی زود رنج شدم و شوهرمم دیگه داره خسته میشه!چون وقتی بحث پیش میاد مدام اینو تکرار میکنم که "تو به من توجه نداری" و رابطه قبلیش رو که مربوط به قبل از دوستیمون هست به رخش میکشم گرچه میدونم یادآوریش درست نیست و گذشته،گذشته!
مثل نوجوون ها که تو سن بحرانی هستند بهانه گیر و بداخلاق شدم و این داره زندگیمو از هم میپاشه.
ازتون خواهش میکنم،لطفا لطفا کمکم کنید که خودمو اصلاح کنم و زندگیم و روش زندگیمو طوری تغییر بدم که شوهرم جذب غریبه ها نشه چون تا بحال چندین بار خطر از بیخ گوشم گذشته و نمیخوام دوباره تکرار شه و شوهرمو از دست بدم...لطفا کمکم کنید چجوری این بحران خانوادگی رو مدیریت کنم که ضربه ای به زندگی زناشوییم نزنه...
درضمن من و همسرم هردو 27 سالمونه...