چطور مشکلاتم باهمسرم رو بهش بگم که بهش برنخوره?
سلام
من مشکلات زیادی داشتم که باعث شده بود خودم وهمسرم اعتماد به نفسمون صفرشه وبه تبعش مشکلات جدید شروع شدن...ولی الان خداروشکر خیلی بهتریم
سرزنشم نکید ولی من هنوز نمیدونم چطور خواسته هام رو به شوهرم بگم یا چطور رفتارهایی که دوست ندارم انجام بده رو بهش بگم..چون همسر من با کوچکترین انتقادی لجبازی میکنه مثل یک پسر بچه..
یکی از مواردی هست اینه که به خواسته های من تو روابط جنسی زیاد توجهی نمیکنه مثلا دوست داره من همیشه سرحال باشم حین رابطه و خودش فقط لم بده
اینقدر به علایقم بیتوجهی کرده که سرد شدم نسبت بهش...حتی وقتی میلم بالاست ههمین که یاد رابطه های قبلیمون میفتم سرد میشم..
الان ازم میپرسه چرا تو دوباره سرد شدی ولی من نمیدونم چی بگم بهش چون هروقت هم که خواستمو گفتم یاتوجیه اورده یا به بحث کشیده شده یا بی تفاوت بوده
یک بارتنهایی رفتم پیش مشاورجنسی که بهم گفت باید دوتایی بریم پیشش به همسرمم گفتم ولی هنوز فرصتش پیش نیومده
حتی توی روابط عاطفی هم سرد شدم باهاش از بس سرکوب شدم دیگه انگیره و انرژی ندارم برم سراغش...اینجور موقع ها همش اون میخواد بیاد سراغم درحالی که من هیچ کششی به سمتش ندارم دیگه و وقتی که یه کم دلم نرم میشه و میخوام ازاول باهاش وارد روابط عاطفی قوی شم اون سرد برخورد میکنه تا جایی که دوباره من سرکوب میشم واین سیکل معیوب همینطور ادامه پیدا میکنه...
الان وقتی ازم میپرسه چرا سرد شدم چی جواب بدم که هم بحث پیش نیاد واحساس تحقیر شدن نکنم هم اینکه اون بهش برنخوره?