چگونگی برخورد با مردی که از آداب اجتماعی بالایی برخوردار نیست.
سلام و وقت بخیر
این مشکل مربوط به دختر خاله من هست اما به دلیل اینکه در کشور دیگه ای زندگی میکنند و به فارسی تسلط ندارند من اینجا مطرح میکنم.
ایشون یک هفته هست که ازدواج کردند و 5 ماه هم عقد بودند.خودشون 25 ساله و معلم و همسرشون 26 ساله و مهندس برق هستند .
همسرشون در کودکی پدرشان را از دست میدهند و مادرشان با سختی و قناعت آنها را بزرگ میکنند و برای اینکه بتواند خرج تحصیل و ازدواج و ... آنها تامین کند فرزندانشان را طوری تربیت کرده اند که تا حدالامکان از خرج های غیر ضروری بپرهیزند به همین آنها کمی خسیس شده اند و در حال حاضر بلد نیستند که در مواقع مختلف چگونه خرج کنند. و این یک معضل بزرگ در زندگی دختر خاله من شده است.زیرا همسر ایشون حتی بلد نیستند که کادویی کوچک برایشان بخرند و یا چیزهایی با قیمت بسیار پایین و ناچیز تهیه میکنند.ایشون رو در 5 ماه عقد تنها یک مرتبه به رستوران برده اند و در خرید به دنبال اشیاء ارزان قیمت هستند با اینکه توانایی خرید اشیاء با قیمت بالا را دارند.
چون همسر ایشون بدون وجود پدر, بزرگ شده اند خیلی از آداب را نمیدانند .از روابط اجتماعی پایینی برخوردار هستند و در برخی مواقع بسیار کودکانه برخورد میکنند.
مثلا هنگامی که به منزل خاله من میروند احترام لازم را نمیگذارند و با هنگامیکه خاله من از مسافرت برای ایشون سوغاتی می آورند حتی بلد نیستند درست تشکر کنند.
در بیرون از منزل وقتی برای خرید میروند نمیتونند که با فروشنده درست صحبت کنند و معامله کنند.
از کلمات نامناسبی که در شآن ایشون نیست استفاده میکنند.و همه اینها باعث شده دختر خاله من نسبت به ایشون سرد بشوند.
این را هم ذکر کنم که دختر خاله من بسیار عزیز کرده و حساس هستند و با 25 سال سن هنوز به این درک نرسیده اند که زندگی بالا و پایین دارد.توقع دارند که همه چیز طبق میل ایشان باشد و تا رفتاری مطابق میلشان نباشد زود تذکر میدهد.
آیا اینکه همه چیز را به همسرش تذکر دهد و تقریبا مو به مو به او یاد دهد کار مناسبی هست ؟؟!
چگونه رفتار کند که همسرشون بدون ناراحتی و بدون اینکه اقتدارشان زیر سوال رود ,آداب اجتماعی را رعایت کند و بعضی از رفتار های نامناسبشان را تغییر دهد؟
ممنون میشم با نظرات خوبتون دختر خالم را راهنمایی کنید.