ایا فقط ادمهای ناچیز سمت خدا میرند؟ ایا عدالت خدا راسته؟ ایا خدا به دلشکسته ها نزدیکه؟
سلام.من توی حرفای قبلنم یک قسمتی از مشکلاتمو گفتم ولی الان نمیخوام درمورد اونها صحبت کنم.
من دوتا سوال دارم ازتون.ایا اگه توی خونه خواهر یا برادری منو اذیت بکنه این تقاص نداره؟ایا اگه مادرپدرم یا یکیشو ن راضی باشن اذیت و ازار من گناه محسوب نمیشه؟
واقعا خدا و عدالتش واقعیه؟پس چرا من که تنها و ضعیف و بی کس بودم تمام زندگیم تنها بودم و کسیو نداشتم حتی محبت ددرست پدرمادری،ولی اونهایی که قوی و سالم تر بودن بیشتر بهشون رسیدگی شد ،
چرا خدا به من مریضی داد به اونها نداد؟چرا من هر روز وضعیتم بدتر شد ولی علنا ظلمی به کسی نکردم که یه ادم بی کس ضعیف بودم ولی وانهایی که سالم بودن هرروز وضعشون توی دنیا بهتر شد و با همین شرایط مناسبشون به من ازار روحی و جسمی میرسونن ولی باز هرروز از دیروز وضعشون بهتره کل سرسبد هستن خدا بی عدالتی خانوادگی رو میبینه و اون هم هرروز از دیروز سربلند ترشون میکنه
ایا برای مثال حتی من اگه دختر بد و تنبلی باشم برادر حق داره من رو کتک بزنه یا ازار بده؟ ایا با رضایت والدین میتونه؟البته گفتم برای مثال
ایا واقعا دل شکستن گناهه؟ ایا واقعا خدا به دل شکسته نزدیکه؟
ایا واقعا این درسته ؟خداوند می فرماید : انا عند المنکسره قلوبهم .من همدم قلب های شکسته هستم، یعنی انسان دل شکسته در پیشگاه خداوند دارای جایگاه ویژه ای است و مورد توجه خداوند می باشد و دعا و نفرین انسان دل شکسته خیلی زود اثر می بخشد.
پس چرا اینقدر که من دلم از ازار اینها شکست خاری به پاشون وارد نشد؟ چرابه حق نفرین کردم وهیچیشون نشد؟
چرا پسری که بامحبت منو خام دوستی کرد و بعد با جرات تمام گفت من هیچوقت رابطه و فکر احساسی برای تو نداشتم ،این دل شکستن نیست؟ایا اگه خودت خام شده باشی این دل شکسگی نیست؟اصلا دل شکستگی چیه؟ کی گفته خدا به دل شکسته نزدیکه؟پس دل من دل نیست؟اصلا هیچکدام از شما تقاص دلشکستیگتون رودیدید یا خدا حاجتتون رو داده یا ارومتون کرده؟
ایا ازار و اذیت حق الناس نیست؟چطور نماز میخونن و به خواهرشون علنی و واضخ ازار روحی و جسمی میرسونن؟فحاشی کار انسان باخداست؟من اگه بد باشم ادم خوب حق فحش دادن و ازارمن رو داره؟