فیشهای نجومی، درآمد پزشکان، مقایسه بیهوده بین رشته ها و در نهایت سرخوردگی عمیق من
احساس سرخوردگی زیادی میکنم. اصلا از شرایط کاری و درسیم راضی نیستم ودر عین حال هیچ انگیزه ای هم برای تغییر وضعیتم ندارم.
این روزها اخبار فیشهای نجومی خیلی داغه و این مسئله خیلی منو آزار میده، اصلا برام این همه تفاوت در حقوق افراد قابل هضم نیست. تا میام یه برنامه منسجمی بریزم برای افزایش درآمدم یهو سست میشم و میگم چه فایده؟ من هر چقدر هم تلاش کنم بازم هیچوقت به حقم از درآمد نمیرسم.
الان یه پروژه دستم هست ولی اون انگیزه سابق رو ندارم. رشته من رشته بدی نیست اما چه فایده که مثل خیلی از رشته های دیگه نتیجه واقعی زحماتت رو نمی بینی. من به رشته های پزشکی و پیراپزشکی اصلا علاقه ای ندارم ولی حتی این ناعدالتی رو بین رشته خودم و رشته های پزشکی و پیراپزشکی رو میبینم. این شکاف بین رشته ها خیلی اذیتم میکنه، همش میگم چرا من این راه رو رفتم؟ حقوقم بیشتر شبیه پول توجیبیه، هر چند که همین پروژه گرفتنها هم به راحتی نیست.
این چند روز کلافه شدم از بس فکر کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم. سالها پیش فکر میکردم در آینده در چه موقعیت درخشانی هستم ولی الان اون آینده فرا رسیده و من یک پس انداز معمولی با یک مدرک لیسانس دارم!
چطور انگیزه و امیدم رو برگردونم؟ :303: