-
سرنوشت از قبل تعیین شده؟
سلام خدت همه دوستان
میدونم سوالم کمی شاید عجیب برسه ولی خواهش میکنم اگه تجربه ای تو این زمینه دارین بگین
میخواستم بدونم اینکه میگن بخت یکی بسته اس وبا دعا باید بازش کرد آیا صحت داره ؟ این تو سرنوشتمونو که اینجوری شده یا خودمن کردیم کلا این چیزها واقعیته یا خرافه ؟
من تا حالا که 28 ساله از خدا عمر گرفتم سه بار رفتم پیش فالگیرزیاد اهل اینکارا نیستم و این سه بارم کنجکاوی و به اصرار دوستام رفتم ...هر دوبارش گفتن که به این زودیا ازدواج نداری ...
دفعه اخری هم امروز رفتم به اصرار دوستم که اونم گفت بختت بسته اس برو یه جا دعا بنویسن باز شه !!!
دوستان راهنمایی کنین اینا خرافه هستن یا واقعیت ؟
صحبت من کلا ازدواج نیست .... بعضی از چیزایی هم که میگن واقعیه ، راهنماییم کنین سردرگرمم
-
سلام
اینکه یه چیزهایی توی زندگیمون قسمته و از قبل تعیین شده در این شکی نیست، از قبل مقدر بوده بدون خواست ما که مثلا فرزند فلان خانم و اقا باشیم، اما یه سری مسایل هم هست که در کنار قسمت، همت من و شما رو میطلبه، مثلا نمیشه خودمون با وجود فراهم بودن شرایط، درس نخونیم و صفر بگیریم بعد بگیم بله دیگه قسمت این بوده که ما مشروط بشیم! بسیاری از مسایل تو دنیا هست که هم قسمت توش دخیله و هم همت، از دید من ازدواج جز این مسایل هست که هم باید خودمون تلاش کنیم براش و هم خواست خداوند خیلی توش مهمه. شما باید سعی خودتونو برای پیدا کردن بهترین گزینه ی ازدواج و داشتن بهترین زندگی انجام بدی اما خواست خداوند رو هم دست کم نگیر، من خیلی دیدم خانمی که مثلا تو 35 سالگی ازدواج کرده یا حتی 40 سالگی و بسیار بسیار خوشبخت تر از خانمیه که مثلا تو 24 سالگی ازدواج کرده، شما الان 28 سالته و خیلی جوونی از کجا معلوم خداوند بهترین بخت رو براتون در سالهای اتی در نظر دارن؟ از کجا معلوم اگر تا حالا ازدواج کرده بودین خوشبخت میشدین؟ شما با سپری شدن ایام اطلاعات زیادی راجب خودتون، نحوه ی داشتن ارامش و اسایش تو زندگی زناشویی، شناخت مردها و تربیت فرزند و .... کسب میکنین که قطعا برای دوام و قوام زندگیتون خیلی خیلی لازم خواهد بود، و اگر در سالهای قبل ازدواج میکردین ممکن بود که با ندونم کاری زندگی مشترکتونو خراب میکردین، من که با سپری شدن هر روز تو زندگیم چیزای زیادی یاد میگیرم از اینکه چطور خوشحال زندگی کنم، کنار همسرم بهترین باشم، بقیه رو هیچ گاه وارد حتی سطحی ترین مسایل زندگیم نکنم چه برسه خصوصی ترینشون، عزت نفس خودمو حفظ کنم، ارزش و جایگاه خودمو بالا ببرم و... هرگز برای ازدواج عجله نکن، گاهی ازدواج نکردن بهتر از اشتباه ازدواج کردنه عزیزم.
-
به نظر من (وقتی به گذشته ی خودم نگاه می کنم) بله چیزی شبیه به سرنوشت هست. یعنی چیزایی هست که واقعا ادم کاری درباره اشون نمی تونسته بکنه.
کاری که ما می تونیم بکنیم اینه که سهم خودمون رو سعی کنیم درست انجام بدیم. کارهایی که می تونیم و در توانمون هست رو درست انجام بدیم. مثلا درباره مثال ازدواج کردن در توان ما نیست چون یک نفر دیگه هم باید راضی باشه و همه اش دست ما نیست از قدرت ما خارجه. اما کارهایی که می تونیم بکنیم رو انجام بدیم. مثلا مهمانی رفتن و ...
-
سلام
سوال دوستم چیز دیگه ای هم بود
آیا توی این جمع کسی به دعا گرفتن و بختن بست یا طلسم زن و شوهر اعتقاد داره ؟
آیا کسی تا حالا این قضیه رو تجربه کرده ؟
من به شخصه اعتقادی ندارم اما توی مفاتیح و قران هم صحبت از طلسم و جادو اومده اما نه این کارهایی که این کلاه بردارها انجام میدن و اخاذی میکنند
این قضیه رو به خاطر این میگم که چند وقت پیش مادر شوهرم از من خواست تا پیش دعا نویسی بریم ، به من گفت که من رفتم گفتن بخت عروس و پسرت و طلسم کردن و من تو دلم فقط به اون بنده خدا میخندیدم چون همش دروغه و طلسم رفتارهای ماست که زندگیمون رو به بن بست میرسونه