-
دل شکسته
سلام دختری هستم ۲۴ساله،۴ساله با یه پسری ارتباط دارم،قرار بود ازدواج کنیم حتی خانواده ها در جریان بودند اما خانواده من مخالف،چند ماهه یه دختر خانمی که میشناسم، به من پیام میده که من با اون پسر رابطه دارم من این موضوعو به پسره گفتم اول زد زیرش اما بعده چند هفته گفت باهاش ولی دوسش ندارم گفت منو میخواد و چند روز بهش فرصت بدم تا همه چیزو درست کنه،حالم خیلی بده حتی بیمارستان هم رفتم نه خواب دارم نه غذا زندگیم بهم ریخته،اون دختره میدونست من و اون قراره ازدواج کنیم اما تمومش نمیکنه،الان 1ساله باهاشه،از حاله بدم خانوادم فهمیدن و گفتن ما با این ازدواج رضایت داریم،نمیدونم چیکار کنم.حالم خیلی بده من نقاشم از وقتی این مشکل پیش اومده حتی نمیتونم نقاشی کنم.دوسش دارم نمیخوام همه چی خراب بشه.
-
سلام
اگه چهار ساله با شما دوسته و قرار بوده ازدواج کنید دگ چرا رفته سراغه یکی دگ ؟؟
پسره هنوز تکلیفش با خودش معلوم نیست..
بهتره فعلا رابطتونو قطع کنید و اگه اومد خواستگاریتون بقیه کارهارو بسپارید به خونوادتون و اسیر احساسات نشید تو این مقطع .. تا خونوادتون کارهارو پیش ببرن و اگه صلاح دونستن کار به عقد و این حرفا برسه
الان وقته از حال رفتنو و احساساتی شدنو این حرفا نیست ..باید محکم باشید تا بعدا پشیمون نشید
-
این مورد روابط مثلثی جدیدا خیلی زیاد شده به دلایل فرهنگی و اجتماعی ، و طرفین یک رابطه قید و بند و حد و مرزی برای روابط خودشون قائل نیستند و باعث ورود نفر سوم به رابطه و آسیب طرف مقابلشون میشن
مشکل ازون آقاست که انقدر محکم و قاطع نیست که بتونه نفر سومی را وارد رابطه نکنه و از نظر ذهنی تعهد کمی به رابطه با شما داره و ممکنه بعلت کم سنیشون هم باشه
اینطور که معلومه با دو ارتباط موازی مشکلی ندارن ، پس شمایی که داری آسیب میبینی و بااااااااااااااید ازش بخوای تصمیم جدی بگیره تا بیش از این باعث ناراحتی شما نشه
درسته شما به قصد ازدواج ادامه دادی ولی این موضوع اصلا ربطی به این مشکل نداره چون مردی که محکم نیست حتی بعد از ازدواج هم تکیه گاه خوبی نمیتونه باشه و می لغزه و خطا میکنه
ممکنه نتونن رابطه دیگر را بعلت وابستگی قطع کنند و شما هم به این مدل ارتباط ادامه بدین بعلت وابستگی بهش ولی در نهایت فقط خودتون اذیت میشین
اون دختر هم مسلما اگه جواب رد محکم و بی محلی مداوم ازش ببینن ترکش میکند ولی در این مورد مردها اکثرا ضعیف عمل میکنند و بیشتر سعی در مخفی کاری دارند تا قطع یک کدام ازین رابطه ها
به هر حال یا این آقا رابطه اش را با شما رسمی کند یا که نه
و در رابطه ای که هنوز رسمی نشده هیچ تضمینی برای ازدواج نیست
-
در اسرع وقت به این رابطه پایان بدید. وگرنه روزهای سخت تری در انتظارتون خواهد بود.
ایشون رو فراموش کنید. قاطع باشید تا از این رابطه نجات پیدا کنید.