میخواهم به خودم کمک کنم تا تغییر کنم و زندگی جدید شروع کنم
سلام دوستان خوب همدردی ، وقتتون بخیر ؛ :72:
از عنوان تاپیکم پیداست که چه راهنمایی ازتون میخوام ولی خودمم توضیحی درباره مسئله ای که با اون مواجه هستم میدم تا بهتر بتونید با صحبت هاتون به من کمک کنید :
من میخوام تغییر کنم و از این حالتی که برای خودم بوجود آوردم رها بشم و سبک زندگی خودمو داشته باشم. براتون مثالی میزنم:
دوست دارم به نسبت هم سن و سالای خودم که میبینم از نظر ظاهر و همچنین مهارت ها بهتر باشم به همین دلیل مرتب دنبال لباس میگردم تا از همه جذاب تر و دوست داشتنی تر به نظر برسم.
به نظر دیگران من خوش اخلاق و نجیب و دوس داشتنی هستم و چهره معمولی خوبی دارم ولی نمیدونم چرا پیش خودم احساس میکنم بقیه از من خیلی بهتر هستند ... من دوست ندارم مثل بقیه ی دختر ها به زور به خانوادم بگم من اینو میخوام ...من اونو میخوام .
مثلا وقتی میبینم یه بچه ها اینقدر چیزای گرون میخرن منم دلم میخواد و همین باعث میشه احساس کنم اونا از من بهترن و دوست دارم مثل اونا باشم و حتی ممکنه بخوام مثل اونا حتی صحبت کنم.
این تا اینجا
توانایی من در یادگیری و کسب مهارت خیلی بالاست ولی حیف که همت و پشتکار لازم و اون ثبات اخلاقی و هیجانی را ندارم ...مثلا مدتی آشپزی دوست داشتم ولی بعد از مدتی گذاشتم کنار.
یه مدت برای اینکه خودمو نشون بدم شروع کرده بودم به درس خوندن خوب ولی اتفاقی رخ داد که از نظر روحی به من خیلی آسیب زد و موجب شد دیگه دل خواندن درس نداشته باشم ولی میخوام دوباره شروع کنم.
توانایی هایی دارم به طور خدادادی که منو از دیگران متمایز میکنه ولی من چیزای بالاتری میخوام ....
من میخوام بدون الگو برداشتن از سبک زندگی دیگران ...خودم خوب باشم و از خودم احساس رضایت کافی داشته باشم . ولی شخصیت و منش رو در چیزای ظاهری دارم میبینم و این هست که من رو اذیت میکنه میخوام به مادیات کمتر بپردازم ولی نمیدونم چرا درگیرش هستم.
به نظر من آدم خوبه ظاهرش آراسته و خوب باشه ولی نه اینکه بخواد خودش رو اذیت کنه که نکنه بقیه در نظر دیگران از من بهتر باشن.... من میخوام برای خودم منحصر به فرد باشم.
شما اگه تجربه ای دارین مثل من تو این زمینه و یا میتونید با صحبت هاتون منو راهنمایی کنید تا بتونم به خودم کمک کنم ممنون میشم .:72::72::72: