احساس پشیمانی و سرزنش از رفتارها و حرفها بعد از مهمانی و ...
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم
مشکلم اینه که خیلی وقتا وقتی مهمونی میرم خونه مادرشوهرم بعدش از حرفا و رفتارام پشیمون میشم و با خودم میگم کاش انقدر شلوغ نمیکردم یا کاش فلان حرف رو نمیزدم
البته اینو بگم که خانواده همسرم خوبن و منو به خاطر همین بگو بخند بودن و .. دوست دارن اما بعضی وقتا حس میکنم ناخودآگاه سعی میکنم خودمو مطرح کنم
همیشه قبل رفتن خونشون کلی به خودم قول میدم آروم باشم و بیشتر گوش کنم اما باز یه جوری پیش میره که من دوباره جو گیر میشم مثلا ممکنه کل کل کنم با بقیه یا سر به سرشون بذارم یا حتی بخوام پز بدم! جوری که بعد از مهمونی خیلی پشیمون میشم از کارام
این مسئله قبلا برام کمرنگ بود ولی از وقتی برادر شوهرم ازدواج کرده و یه نفر جدید اضافه شده بیشتر شده حس میکنم.
اینم بگم که بعضی وقتا حس میکنم جاریم و برادرشوهرم و خواهر شوهرام این حسو به من منتقل کردن که خیلی خوششون نمیاد من حرف میزنم و تعریف میکنم و ... چون خودشون کم حرف هستن و خیلی از برنامه هاشون حرف نمیزنن اما من و شوهرم میریم کلی حرف میزنیم و ... ممکنه این وسط فکر کنن ما داریم پز میدیم
به نظرتون واقعا مشکل من چیه؟ باید چیکار کنم؟ به نظرتون برم پیش مشاور؟ خیلی حس بدی دارم نسبت به خودم :sad: