نقل قول نوشته اصلی توسط گلگين نمایش پست ها
با سلام.
اقاي محترم شما چون خودت آدمي هستي كه تا الان كه ٢٠ سالت شده با ٨ نفر بودي ادم قابل اعتمادي واسه پاسخ دادن به تاپيك من نبودي.
سرگذشتت بيان همه چي هست.
واقعا واست متاسفم و پيشنهاد مي كنم به جاي اينكه بري دنبال اين كارا بري دنبال درس و كار.
واقعا متاسفم چه جوري تونستي با دوست دوست دختر سابقت دوست شي.
من اگر اشتباهي هم كردم به شدت از اشتباهم پشيمونم و دنبال راه جبرانم.
مثل شما دنبال سر كار گذ اشتن دخترا نيستم
از خدا بترس با احساسات دخترا بازي نكن.
دوست عزیز تو داری به من می گی و اشتباه منو می گیری;) ببین دوست عزیز من تو این سنی که هستم فقط فقط می خواستم با یه دختر باشم اونم پاکش ولی با هرکی می رفتم یه رابطه خوب و درست و شروع کنم اخرش یا طرف به قول معروف نا میزان می زد و من ولش می کردم چون عاقبت این دوستی هارو میدونستم یا اینکه می خواست منو ببیچونه که بازم من ولش می کردم خدای نکرده من نه ادمی ام که ((خیانتی)) از من سر بزنه نه به فکر مسایل جنسی باشم شما برو به مشکل خودت برس نیاز نبود که بیای اینجا نظر بدی من به مشکل خودم پی بردم و نتیجه گرفتم و چشام باز شده که تا اخر دور دختر و خط بکشم و اگر بخوامم زن بگیرم از طریق خانواده اقدام خواهم کرد و به صورت سنتی انشالله هم به حول قوه الهی با یکی در اون موقع رابطه خودمو شکل میدم که ادم اب زیر کاری نباشه و قبلش تموم رابطه هامو براش شرح می دم و دلایل به هم زدنمامو هم خواهم گفت تا خودم عذاب وجدان نداشته باشم به هر حال از تموم این کارامم که کردم خدا فقط میدونه که قصد و نیت من جز ازدواج با یه دختر خوب چیز دیگه ای نبود که بد فکر می کردم و به کمک این دوستان همدردی به مشکلاتم پی بردم به هر حال گفتم که در جریان باشی ;)