نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
به نظرم حتما سوال و جواب مهمه . تا مرد سخن نگفته باشد علم و هنرش نهفته باشد. برای شناخت به صورت سنتی لازمه که سوالات و خواسته هاتون رو برای هم بگیدو همچنین در مقابل جواب بدید. این سوال و جوابها یک شناخت اولیه به شما میده که شما رو مصمم برای قطع یا ادامه می کنه. در ادامه خیلی خیلی لازم و واجبه که رفت و آمد خانوادگی داشته باشید تا میزان هماهنگی حرف و عمل در دو طرف بررسی بشه. شما هم می تونید خانواده اون خانم رو دعوت کنید به منزل و از این طریق باب رفت و امد رو باز کنید تا شناختتون تکمیل بشه.

دلجوی عزیز بله خیلی هم مهمه ولی برای یه ادمی مثل من نه من ادمی خیلی شوخ طبع و اجتماعی هستم ولی تو محل کار خیر برای من خودم وقتی که می خوام بپرسم خودم خندهم میگیره عزیز ایشون هم ببینه هنگام سوال پرسیدن خندم گرفته نا خود اگاه پیش خودش یه چیزی میگه دیگه درسته؟؟؟؟؟
من می خوام تو مجلس خودم باشم نه تظاهر کنم یه شخص خوب و کم حرف و اینا نمی تونم اینجوری باشم
انشالله فهمیدی چی گفتم عزیز

تشکر می کنم ازت بابت نظرت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط چنار نمایش پست ها
این مهربونیها رو خ جدی نگیرین. ایشاله اگه قسمت شد و چند سال بعد خدای ناکرده دوباره اتفاق افتاد احتمالا میگن مگه.... صندلی شکست!!!!!!!!:p
شوخی دوست من جدی نگیریها :cool:

اون که حتما من همون خنده های دختر عموشو خنده خنده بهش می فهمونم که کارشون زشت بود:cool:

- - - Updated - - -

دوستان
چنار عزیز خواهر من و دوستان مرسی از نظراتتون
من فکر کنم فردا دیگه شرکت اینترنت پارس انلاین اشتراک شرکت و خونمو می بندم که یجا دیگه بگیرم اگر نتونستم بیام ازتون بار دیگر راهنمایی بگیرم به دل نگیرید وصل بشه میام با تاپیک جدید و مسائل جدید چون واقعا من اگه شما ها نبودید نمی دونستم چیکار باید میکردم به هر حال نظراتتون خیلی بهم تا همین جاش کمک کرده تشکر می کنم از همتون این 5شنبه هم میرم که بیشتر با هم اشنا بشیم تا جایی که امکان داره سوال می کنم ازش ولی اگه دیدم نشد نمی کنم و به جاش تو عمل با هاش اشنا میشم برام دعا کنید خیلی نیاز دارم.....

تا دیدار دیگه یا علی