نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
سلام جناب احمد علي
ممنون از پاسختون ولي من متوجه جمله اي كه قرمز كردم نشدم؟؟؟؟

- - - Updated - - -

جناب احمد علي من همونطور كه گفتم عقايدم رو براي خودم نگه داشتم .

من ذاتا اخلاق آروم و قانعي دارم ولي به علت مسئوليت ها وتجربه هايي كه از 18 سالگي داشتم در هر موقعيت كه قرار ميگيرم متناسب با موقعيت تصميم ميگيرم و رفتار ميكنم.

فكر نميكنم براي خواستگارام ذهنيت سهل الوصول بودن پيش اومده باشه چون حتي نتونستند جلسه رو به رسميت برسونند ...
سلام
1- در مورد آن جمله ای که متوجه نشدید

ببینید آن چیزی که این فرهنگ عمومی را می سازد نگرش و رفتارهای مردم است. بنده معتقدم فرهنگ عمومی در موارد بسیاری اشتباه است. فرهنگ رانندگی، فرهنگ خرید، فرهنگ غذا خوردن و ... . به عنوان مثال امروزه مردم غذا را برای لذت می خورند نه صحت.
خوب برای من نوعی که چنین نگرشی دارد مهم است که شخص مقابل بنده نیز دارای یک حداقل هایی از این نگرش باشد.

2- در مورد سهل الوصول بودن
خوب این درست است که شما تا به حال جلسه خواستگاری رسمی نداشتید ولی با توجه به آنچه در این تاپیک ذکر کردید، اگر اینها را کاملا به خواستگارتان انتقال دهید ممکن است این حس سهل الوصول بودن به خواستگار شما دست دهد.
این که مهریه چندان برای شما مهم نیست، این که او را تحت فشار قرار نمی دهید و چند جمله دیگر از شما، خوب این حس را ممکن است ایجاد کند
اما اگر طبق آنچه گفتم عمل کنید، خواستگارتان نزد خود فکر می کند که برای رسیدن به شما خان هایی را هم باید بگذراند و همین حس اقتدار به او می دهد. در هنگام عقد و یا زندگی نیز که شما نگرش واقعی خود را که تا اینجا پنهان می داشتید اظهار می کنید، خواستگار شما که در این زمان شوهر شما شده است چون با گذشت شما روبرو می شود، مطمئن باشید جایگاه ویژه تری در دل او باز خواهید کرد

یا فاطمةه الزهرا