چرا میگی مطمئنی همئنی هست که میخوای؟؟؟؟؟
مگه چی داره؟؟؟؟
اول رابطت با نفر اول ، اون چطور بود؟؟؟ همین فکرو دربارش نداشتی؟؟
به قول بچه ها باید میدیدی واسه زندگیت چه اولویتی داری و اصلا چی میخوای که ببینی ایا کسی اون چیزی هست که واقعا تو میخوای یا نه؟؟؟؟
نفر اول یه سری رفتارا داشت که تورو خسته و سرد کرد، این باعث میشه فرد پیش خودش بگه پس اگه کسی بیاد که رفتاراش مقابل این یکی باشه من دیگه سرد نمیشم و عاشقش میمونم... این اقا هم جدیده...تازه اومده... مثل اون قبلی 8سال باهم نبودید و همه در جریان نیستن که بیاد رفتار واقعیشو بهت نشون بده... الان دل میده، به حرفات گوش میده و تو هم واست همه چی جدیده و خوب و قشنگ.... 8سال باهاش دوست باش ببین چی میشه
البته به این معنی نیست واقعا 8سال در ارتباط باشی، یعنی تصور کن این موضوع رو...
من با تجربه بهت میگم که احساس بسیار بسیار قوی و کور کننده هست... اکثر دخترا بین ائنی که واسشون مناسبه و اونی که بهش حس شدید دارن دومی رو انتخاب میکنن... اینجا من نمیگم دومی بده ولی میتونه اینم اون چیزی که تو میخوای نباشه.... وقتی خانوادت میگن که زود تصمیم نگیر حتما با شناختی که از تو و اون اقا دارن این حرفو میزنن...
برو یه مشاور خوب ببین چه خبره.... یا همینجا...معیاراتو بگو ببین به کدوم میخوره....
البته یه چی هم بگما، من از خودم میگم که هروقت تو دوره ای از کسی تو دلم خوشم میومد و یکی به من میگفت معیارات چیه همه خصوصیاته اون شخصو میگفتمم
مشکل رابطه اول شما یعنی بزرگترین مشکلش طولانی شدنشه...8سال... من این تجربه رو داشتم... همیشه هم ارزو میکردم از زندگیم بره بیرون به طریقی... رفت... 5سال گذشت... زندگی عادی، دوری، بی خبری، خواستگار، ورود فرد جدید... هیچکدوم نتونسته جاشو بگیره...نه اینکه از صبح تاشب فکر کنم بهش نههههههه... ولی حتی چندماه یه بار یه اتفاق حتی تو رابطم میوفته یه لحظه میگم اگه اون بود الان اینطور میشد با اینکه مطمئنم اگه هم بیاد باز باهاش ازدواج نمیکنم ولی خاطرات حتی چند ماه یبار هم ادمو تو فکر میبره...البته طرف من با نفر اول شما بسیار متفاوت بود... اون موقع منم برای فرار ازش به هرکسی که خصوصیاته خلافشو داشت جذب میشدم و دل میدادمو عذاب میکشیدم به روی خودم نیارم و هزار تفسیر غیر عقلانی و بی منطق برای خودم تراشیدم که همش باعث مشکلات فکری هرروز الان منه....
برو از مشاور کمک بگبر...من حس میکردم از طرف مقابلم متنفرم بخاطر رفتاراش ولی مشاور میگفت تو عاشقشی و خودت داری خودتو گول میزنی چون از انتظارو بلاتکلیفی خسته شدی ایراد میذاری..... مال تو هم میتونه این باشه... میتونه واقعا بی احساسی باشه... میتونه یه واکنش ذهنی باشه... هرچی...
تا تخصصی بررسی نکنی مشخص نمیشه....