سلام ياس كبود عزيز، از نظر زناشويي هيچ مشكلي نيست، البته أونطور كه همسرم ميگه! از اين بابت خيلي راضيه، اصلا ايشون به من ميگه تو مهمون داري، آشپزي ، مادري، اجتماعي، خانه داري، باهوشي، زبر و زرنگي و... يه زن تك و نمونه هستي!!!!!!! بعد هم پيش همه وقتي كه خودم نيستم به قدري از من تعريف ميكنه كه مردم ميگن عجب شانسي داشته اين مرد كه يه همچين زني گيرش اومده، در حاليكه خدا نكنه يه موقع فقط يه چيز بر وفق خواستش نباشه، زمين و زمان رو به هم ميدوزه، يعني اصلا زير بار نميره كه بالاخره توي خونه اي كه چند نفر زندگي ميكنن ، ممكنه يه وقتي هم خللي إيجاد بشه خصوصا خونه اي كه نود درصد كارهاش به عهده يه خانم باشه!!!! باز هم ممنون هستم، به نظر شما من خيلي حساس هستم يا واقعا بايد به دنبال راه چاره ديگه باشم، يكي از دوستان گفت باهاش خصوصي صحبت كنم، من هم يه مرحله جلو رفتم و يكي از كارهاي مربوط به ثبت نام فرزند بزرگم رو بهش سپردم، فعلا انجام نداده، من هم دارم به همين بهانه بهش ميفهمونم كه كارهاي خونه زياده و من از پسش به تنهايي بر نميام، يه سوْال دارم به نظر شما چرا همسر من تا وقتي خوبه كه همه چيز خيلي خوبه و وقتي كه يه ذره سر پيمانه خالي بشه ايشون هم بي طاقت ميشه؟؟؟؟! از لطف و راهنماييتون سپاسگزارم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)