یه مشکل بزرگ همدردی اینه که نمیشه پیام خصوصی گذاشت! البته فک کنم پول بدی بشه. البته کلا مشاوره تو ايران غیر عادلانه س. مشاوره ها از ساعتی 20 هزار تومن تا مشاوره های بالاشهر که ساعتی 100 هزار تومن هم میگیرن, این خیلی فاجعه س یعنی یه دوره درمان حدود 1 میلیون در میاد که باعث میشه هرکسی نتونه بره مشاوره. اینجا هم که یه فروم مجازی هست تمام امکانات مثل پیام خصوصی رو بستن و انواع محدودیت ها مثل 3 پست تر روز رو گذاشتن که مجبور شی واسه خلاصی از این محدودیت ها پول بریزی اکانت رو شارژ کنی. به هر حال اینجا ایرانه و هیچ دلیلی نداره غیر این باشه!
_____
به هر حال من خیلی سعی کردم واضح در حدی که شان این مکان عمومی هم حفظ بشه بگم ولی نفهمیدی گویا.
از خانومایی که این پست رو میخونن یکیشون بیاد با کلمات ساده تری به خانومدعاشق خانواده بگه که منظور از مهارتهای زنانه و ناز و کرشمه زنونه که میتونه هر مردی رو به زانو در بیاره چیه
================
پی نوشت:
پاسخ مدیرهمدردی: هر گونه فعالیت های مشاوره علنی در تالار رایگان هست. و محدودیت در دسترسی سایرامکانات برای اعضای عادی به خاطر آسیب هایی بود که قبلا برای اعضاء ا زطریق مشاوره های غلط و بدون مسئولیت از طریق خصوصی پیش می آمد.
می بینید که افرادی مثل شما هیچ شارژی ندارند و فعالیت هم می کنند.
در ضمن شما خلاف قوانین همدردی ذیل پست مراجعان به این مسائل پرداخته اید و باید از طریق لینک تماس با ما اطلاع دهید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)