سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_hastam1996 نمایش پست ها
.من خییلی منطقی هستم..یعنی با منطق اول علاقه مند شدم و تصمیم ب ازدواج گرفتم..کلیات ک فرهنگ و سطح اجتماعی بوده رو در نظر گرفتم بعد ب اون دختر پیشنهاد دادم..
منطق در درجه اول حکم میکنه قبل پیشنهاد به دختر با خانوادت صحبت کنی و نظر اونا رو درمورد ازدواج و ... بدونی .آیا اینکارو کردی؟

همونطور ک مشخصه ما مشکلی نداریم برای ازدواج...اما اون خودش بارها ب من گفته دلم نمیخواد الان تصمیم بگیرم..یعنی دلش نمیخواد از موقعیت های دیگش بگذره..اون منو دوست داره منم اونو دوست دارم.....ولی براش سخته تصمیم قاطعانه گرفتن...
عوالم یه دختر 19 ساله آرمانگرایانه هست. یعنی دوست داره برای رسیدن به ایده آلاش تو زندگی تلاش کنه و سریع تصمیم نگیره! اون اول راهه و تازه خواستگارای جورو واجور براش میاد در آینده . شما هم که فعلا خواستگار محسوب نمیشی، پس حق داره به موقعیت های مستحکم تر فکر کنه وصرفا با تکیه بر احساس و هیجان تصمیم نگیره ...

منو راهنمایی کنید ک چیکار کنم تا بتونه تصمیم قاطعانه بگیره.....ممنونم از همه اونایی ک خوندن
پیشنهاد من اینه که اول به خانواده بگو تا ببینی اونا چه پیشنهادا و خواسته هایی دارند؟.بعدشم برو دنبال کار تا برای خودت درآمد داشته باشی. بعدشم باشیرینی و دسته گل به همراه خانواده برو خواستگاری...
این پروسه زمان بر هست و باید هم صبر داشته باشی و هم اراده ی قوی تا انشالله به خواستت برسی.

موفق باشی