سلام یسنا
من کم و بیش تاپیکات را خوندم قبلا. اما تا حالا حرفی نزده بودم. اینطور که میگی به نظر من دو حالت داره: 1. همسرت واقعا از زندگی باهات ناراضی هس 2. همسرت مقداری افسردگی داره.
آیا تا حالا جدی درمورد حرفاش باهم صحبت کردین؟ گفتی که این حرفا هر زنی را از زندگی مشترکش دلسرد میکنه؟ غرورش را میشگنه؟ و میذارتش تو برزخ؟ گفتی که چقدر تلاش کردی و اون تلاشای تو رو ندیده و دیگه از آیه ی یاس خوندناش خسته شدی؟ مشکلات خودشو گفتی؟
به نظر من این رفتارش خیلی ناشایست هست و غرور هر زنی را له می کنه. و تو جدی باید بش تذکر بدی و حتی کمی تهدیدش کنی.
عزیزم خودتو بالا ببر. بگو من این همه تلاش کردم چون زندگیمو دوس داشتم اگه تو تلاش نمیکنی و همش بی دلیل آیه ی یاس میخونی یکطرفه ک نمیشه زندگی!!! نشون بده محکمی و بش اونقدر وابسته نیستی.
راستی باشگا برو تا بیای رو فرم.چند کیلو اضافه وزن داری مگه؟
وقتی تو اعتماد به نفس داشته باشی کسی جرات نمیکنه اذیتت کنه. از خودت تعریف کن جلوش. و حتما یبار منطقی و جدی درینمورد باش حرف بزن و کمی تهدید آمیز بگو کم کم دارم خسته می شم از حرفات.
به نظر من کلید مشکل تو قوی کردن شخصیت و دوس داشتن خودت و ابراز این مساله به همسرت و جدی حرف زدن با همسرت درمورد رفتار ناشایستش هست.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)