یکدفعه احساس کردم بجای همدلی و پیشنهاد مورد محاکمه واقع شدم.....
تدریس در کنار شغل دولتی ام برای این است که شغل دولتی ام ربطی به رشته تحصیلی ام نداره..... و الان سه ساله دارم درس میدم اونم شش واحد تکراری که انرژی ازم نمیگیره....ودر ثانی من فضایش رو دوست دارم....یعنی نیازی نیست خیلی مطالعه کنم....
من در خلال نوشته هام گفتم من و همسرم از دانشگاههای خوبی فارغ التحصیل شدیم و اینکه دوست دارم ادامه تحصیل بدم برای اینه که رشته ام رو دوست دارم.....حالا گیر و دار زندگی یکم منو دور کرده.
کار هم در شرایطی رفتم که واقعا شرایط مالی و هم یه مدت ی که تو شرکتهای خصوصی با درآمد کم کار میکردم استارت شرکت تو آزمون های استخدامی زده شد و خب قبول شدم و رفتم....
ببینید وقتی از دور به قضیه نگاه میکنید همه چی خوبه و اکی هست....اما از نگاه درونی یه چیزایی در تضاد هست....
مهمتر.....همسرم بین زن سنتی و مدرن هنوز مونده....و به تبع اون خودم.....
ببینید خودم میدونم من مادرم وظیفه اصلی ام مادری هست....اما من چند بار شغلم و درسم رو بخاطر شرایط زندگی تغییر دادم منتی هم سر کسی نیست....برای شادی خودم این کارا رو کردم.....خودم لذت بردم....الان فرزند اولم نه سالست....
دوست ندارم حیرتی تو دلم باشه
....مساله بعدی تیک هایی که همسرم به زندگی وارد میکنه....خب ما سن پایین ازدواج کردیم....خیلی از مسائل و مهارتها رو نداشتیم الان هم نداریم....اما اون مسائل گذشته خیلی چشم منو رسونده....با اینکه همسرم ویژگی های تاپی داره اما بعنوان یک زن به جورایی میترسم
ببینید خواه نا خواه تو ذهنم میاد....که نکنه اگه من از فعالیت هام بزنم بخاطر زندگی نه تنها قدر دانی نشه بلکه ملامت هم بشم....
چطور که همسرم الان هم میگه اگه میتونی برو....
یا در فعالیت های شرکت همش میگه نمیخوام درگیره کنم اما مسائل علمی و مالی اش نا خودآگاه با ماست...
ببینید زندگی افراد متفاوت....من خودم میدونم که باید خانم خونه باشم و به کارهای خودم مشغول شم و نهایت شغلم....اما سبک زندگی ام از اول جور دیگه ای پایه گذاری شده....ازدواج سن کم....هم رشته بودن....همکار بودن....شراکت....دوستی...همه چی با هم قاطی شده ....الان سخته تفکیک کنم یا روند رو عوض کنم....
من سخنرانی دکتر حبشی کتاب روانشناسی زیاد خوندم میخونن.....خیلی هم کمک کرده بهم....
میدونم سرم شلوغ شده....اما من تیپ و مدلم ابنطوریه

الان چی کار کنم.....