سلام دوست عزیز
من کاملا درکتون میکنم. به نظر من از خانوادتون بخواین که دختری با معیارهاتون رو پیدا کنند. بعد از اون فرصتی رو پیدا کنین و بیاین ایران. مثلا یک ماهه و دخترهایی که معرفی میشه رو ببینین. مسلما خیلی ها رو رد میکنین و ممکنه یکی دو مورد رو بیشتر بپسنیدن. بررسی ها رو فشرده در این یک ماه انجام بدین. به هرحال اگر این بار تونسته باشین موردی رو پیدا کنین، با یک نفر بیشتر همه به توافق میرسین. یک جلسه رسمی با خانواده ،خواستگاری ایشون برین و دیگه تا جایی که ایران وقت میشه با هم برین بیرون در جهت اشنایی. وقتی رفتین امریکا از راه دور باهاش در ارتباط باشین. اگه مناسب بود سعی کنین یک فرصت نزدیک دیگه مرخصی بگیرین یا از تعطیلاتتون استفاده کنید و بیاین ایران تا دوباره ببینیدش. سعی کنین مدتی که از هم دورین ارتباطاتتون روزانه باشه. از برنامه هرروزش بدونین. از اهدافش و کاراش.سعی کنین ارتباطتتون احساسی نشه. گاهی اسکایپ بزنین و جلسات اشنایی رو ادامه بدین. در طول روز از برنامه و کاراش باخبر باشین. اگه دختر رو کسی که مورد اعتمادتون هست بشناسه و معرفی کنه خیلی خوبه چون لااقل تا حدی به صداقت و حرفاش بهتر میشه اعتماد کرد. پس از مدتی انشا... به تصمیم جدی میرسید.
کار دیگه این هست که خودتون دختری رو امریکا پیدا کنین که گفتین نمیشه. نمیدونم چه قدر تو گروه های دوستای ایرانی شرکت کردین. البته میدونم اخلاق درصدی از دوستان مهاجرت کرده برای زندگی به سبک و سیاق فرهنگ ایران مناسب نیست و پیدا کردن فرد مناسب خیلی سخته اما خب به هرحال بعضی ها خوش شانس بودند و شده که کسی رو پیدا کنند. سعی کنین با خانواده های ایرانی نزدیک فرهنگ خودتون رفت و امد کنین تا بتونین از طریق دوستانشون وصل بشین به دختری باب میلتون.
دوست عزیزمیدونم که این کار خیلی خیلی سخته و دوست دارم بدونی نظری که میدم بر اساس فانتزیم نیست. راه اول که گفتم رو در چندین مورد دیدم. هرچند زمان بسیار زیادی میبره. اشنایی واقعا سخت هست. امکان دلبستگی برای طرفین وجود داره درحالیکه بخشی از رابطه از راه دور بوده و یه کم همین ادمو میترسونه. ضمنا ممکنه تو این مدت طولانی اتفاقی بیفته و رابطه قطع بشه و این دلبستگی ازاردهنده باشه. اما مزیتی که داره امکان یافتن اون کیس در ایران بیشتر هست. و خانواده با توجه به اخلاق شما و ایشون ( اگر شناختی داشته باشند) یک قسمت از پوشش معیارها رو انجام میدهند.
این رو هم بگم که اگر هم رو بپسندید با اینکه ریسک ویزا و ... هست اما به جایی میرسید که برای هم فداکاری میکنین و این ریسکو میپذیرین و اقدام میکنین. ممکنه دری هایی بکشین اما خب حاضر به این سختی ها میشین برای همدیگه.
راه دوم مزیت بزرگی که داره این هست که شما خودت طرف رو میبینی و اشنا میشی و خیالت از بابت اشنایی فیس تو فیس راحته اما خب گفتین کیس مناسبی در دسترستون نیست.
به جز این دو راه چیز دیگه ای به ذهنم نمیسه و فک نمیکنم باشه. فقط حواستون باشه مهمترین تصمیم زندگیتون هست و بنا به شرایططتون یک روش رو انتخاب کنین و توی کل مسیر عاقلانه رفتار کنین.
امیدوارم موردی که میخواین رو پیدا کنین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)