سلام

اولش گفتم و الانم می گم، نمی تونم باور کنم شخصی با جنس مخالفش برای مدت طولانی بدور از نظر شخصی و به طور پنهانی ( منظورم اتاق گفتگو چت هست که هیچ پنجره ای به بیرون نداره) صحبت کنه و دلش نلرزه. اگر شما چنین خصوصیاتی دارید باید بگم که تو بعضی جاها که نیاز به بلوغ عاطفی دارید به ضررتون تموم میشه. هر چند که فکر میکنم شما در اینباره برخلاف چیزی که در پست قبل نشون دادید واقع گرایی نمی کنید.

بگذریم، فرض را بر این میگذاریم که شما یه انسان صلب هستن که در محیط مجازی با چند نفر جنس مخالف در ارتباط هستین. بواسطه اینکه شما دختر هستین، قطعا طرفتون بواسطه فطرت انسان ها، این حق براش قائل هست که احساساتی بشه، کما اینکه می فرمایید این آقا هم شده.
پس از اونجایی که میدونید آخر عاقبت روابطی مجازی که احساسی میشه، خطرناک هست، به طرفتون این لطف رو بکنید و کنار بکشید.

در ضمن، اونحایی که فرمودین با دوستم در مورد نوع رفتار این آقا صحبت کردم و دوستتون هم تاکید کرد که دوست داشتنی درکار هست، متوجه شدم که شما هم بدتون نمیاد و کمی احساسی شدین.

---------------------------------
در ارتباط با نوع تعامل بهتر شما با محیط مجازی بهتون بگم که، ما در دنیای واقعی زندگی میکنیم، قرار هست روزی بنای زندگی مون رو بر همین زندگی واقعی بسازیم. تو همین دنیای واقعی بچه دار بشیم و تشکیل خانواده بدیم. در همین دنیای واقعی درآمد داشته باشیم و امرار معاش کنیم.
پس لازمه یک انسان که میخواهد در زندگی واقعی موفق بشه، اتخاذ تصمیم های درست و بکارگیری مهارت های مناسبه که بخشی از این مهارت ها و تصمیم ها بواسطه تجارب ما بدست میاد. تجربه هایی که با کلی شکست و پیروزی، قهر و آشتی، تلخی و شیرینی بدست می آید.
پس هیچ وقت از ناکامی های دنیای واقعی نترسید، چون قراره به تجارب شما بدل بشه.
تجربه های دنیای مجازی به هیچ دردی نمی خوره در دنیای واقعی.
حتی باهاش نمیشه شناخت خوبی از آدم های دنیای واقعی داشت. ( البته درگذریم که اخیرا کسب درآمد خوبی از دنیای مجازی میشه)

یه مثال میزنم:

به کودکان توجه کردین بعد از دیدن کارتون، تا مدتی با تصورات خیالی به جا مونده از آن کارتون، در دنیای واقعی زندگی می کنند؟ مثلا از شلیک کردن با تفنگ رو در اون کارتون خوشش اومده و دوست داره تجربه اش کنه، ولی در دنیای واقعی تفنگی براش وجود نداره و مجبوره با دو انگشتش به هدف فرضی شلیک کنه!

شاید الان بگید من که کودک نیستم، ولی همه ما همین طور هستم، بعد از دیدن هر فیم ممکنه شب خواب فیلم رو ببینیم، یا بعد از دیدن فیلم به حال شخصیت فیلم گریه کنیم و غیره.

دقت کردین تجربه های دنیای مجازی همش خیالی است و به درد زندگی واقعی نمی خوره!

( البته مستثنی هم وجود داره، ولی چون شما فرمودین خیلی دنیای مجازی بهتر از واقعی هست، این توضیحات رو دادم)