چقد سخته شرایطت...وقتی میام اینجا سر میزنم تازه میفهمم زیر سقف این اسمون روزا و شبا چه اتفاقاتی که نمیوفته....
اون مرد میخواد عقاید خودش راست و غلط خودش ملاک باشه فقط همین. بعضیا میگن ادمارو نمیشه تغییر داد اما من میگم اگه ادمها با اون شرایطی ک میترسن رو به رو شن همه چی عوض میشه... دعوا و بحث نه. ولی وقتی حرفی میزنه که برات قابل هضم نیست بشین ازش دلیل بخوا تو هم با صبر و حوصله براش توضیح بده. حرف زدن معجزه میکنه... البته میدونم گاهی طرف مقابلمون پذیرا نیست ولی بهش بگو که چقد افکارش عذابت میده.. بگو که خونواده تو هم خونواده هستن آدم هستن فرهنگ دارن بچه با ملاک اونها بزرگ شه هیچ سرانجام تلخی نداره....
بچه دوم اوردن فقط کارو سخت تر میکنه شما مسئولیت رو دوشت غم و غصه ات دو برابر میشه. اما اگه الان مشکل حل شه بچه دوم داشتن بله اوضاع رو بهتر میکنه....
فقط امیدوارم این اخلاقش بعدها روی بچه هات تاثیری نذاره....
دختری که با تحت فشارهای پدر قرار گرفتن به بیرون هجوم میبره و بقیه اش رو بهتر یمدونید (یکی رو میشناختم ک بیچاره اینجوری بود... مجبور میشد بیرون خودشو خالی کنه)
و پسری که براش عقده میشه و یه روز روی دختر مردم خالی میکنه و زندگی یکی دیگه غصه دار میشه....تلخ میشه
فقط باید باهاش حرف زد.... قانع اش کرد که افکارش خیلی قدیمی هست فقط به دل نگیرید اگه من زیادی رک هستم....
یه نقطه عطفی تو زندگی همسرتون هست که اینجوری شده.... ببینید اون چی بوده...
دلیل حرفاشو بخوا هرجا درست بود بگو حق با توئه و قبول کن
هرجا اشتباه بود تو براش توضیح بده...
وقتی یه رفتاری یه طرز فکری تو کسی جا میوفته تغییر دادنش سخته... مگه اینکه خیلی هنر به خرج بدی