سلام
همینطور که گفته اید روابط قوانینی دارند. بعضی صریح و آشکار و بعضی عرفی و نانوشته.
نوع رابطه شما براساس ازدواج درآینده و با آگاهی خانواده ها بنا شده است پس باید هر دو طرف در رفتارها نسبت به هم تاحدی احساس مسئولیت داشته باشن، اگرچه هنوز هیچگونه تعهد جدی نسبت به هم ندارید.
معمولا دختری که به پسری علاقه مند باشه از همراهی وی و نشان دادن وی به دیگران استقبال میکنه ولی بعضی وقت ها خانم ها غیرعادی رفتار می کنند. مثلا امکان داره برای حال گیری، تحریک احساس طرف مقابل ... بهش بی اعتنائی کنند و حتی با دیگری گرم بگیرند. حتی ممکنه بخواهند احساس استقلال کنند.
در عرف جامعه ما و درمورد شما هم شاید همین وضعیت باشه شاید هم نباشه. این رو باید با ایشون صحبت کنیدو متوجه بشید. البته خیلی با دقت و طوری که متهم شان نکنید. به هرحال ایشون رو متوجه کنید رفتارهای اینچنینی چه قبل و چه بعد از ازدواج براتون قابل تحمل است یا خیر. خطوط قرمزتون رو براشون واضح کنید.
نفس کار ایشون برای هر دختری مسلما غلط است و برای دختری که نشان شده خیلی غلط تر. کمترین آسیبی که داره همین ایجاد حس نگرانی و بدگمانی در طرف مقابل (شما) است. ضمن اینکه بیشتر مواقع روابط غیرضروری بین دختر و پسر به ایجاد احساسات موقت یا دائمی منجر میشه.
شما رو نمی دونم ولی من باشم از دختر موردنظرم به جد میخوام همکار درسی شان رو عوض کنه، ترجیحا همکار خانم پیدا کنه. اگر ممکن نیست روابط شون رو به حداقل مورد نیاز کاهش بده. اگر هم اصرار به ادامه "رابطه نامتعارف" با مرد نامحرم داشته برای منی که مذهبی و مقید هستم همسر مناسبی نخواهد بود.
اصلا هم خوشم نمیاد نامزدم منو رد کنه با یکی دیگه طی طریق کنه.
بازهم بهتره با بزرگتر خانواده خودتان یا ایشان مشورت کنید. مودبانه ولی صریح حرف تون رو بزنید. مسئله کوچکی نیست که بخواهید حجب و حیا داشته باشید. مسئله زندگی آینده تان است و جای تعارف ندارد.
تاکید می کنم این ها نظرات شخصی بنده است و نه کارشناسی.
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)