سلام الهه جان
امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم.
ببین الهه جان خب همه ی دخترا اغلب دوست دارن همسرشون از همه نظر خوب باشه .. زیبا و خوشتیپ ..موقعیت اجتماعی خوب و خانواده خوب و با اصالت .
من هم دوست دارم که همسرم جذاب باشه و دوستش داشته باشم ... ولی یه چیزی رو بهت بگم : اینکه معیار پسندیدن و دوست داشتن طرف مقابل اصلا قد و قیافه نیست ... ممکنه تو توی تصوراتت یه آدم قد بلند و اینا در نظر داشته باشی ولی بعدا یک خواستگار داشته باشی مثلا با قد متوسط و ویژگی هایی داشته باشه که تو عاشقش بشی و باهاش ازدواج کنی .. میخوام بگم دوست داشتن و اینکه مهر کسی به دل کس دیگه بیفته معیار نمیشناسه .
و حالا در مورد سؤالاتت : ببین من خودم گاهی این سؤالا برام پیش میاد که آیا چهره و قیافه طرف عادی میشه یا نه و خیلی ها میگن آره عادی میشه و دیگه مهم نیست ولی یادت باشه الهه جان که نباید دل چرکین باشی و بخوای به زور به خودت بفهمونی که اینقدر به این مسائل گیر نده... اگر واقعا طرف مقابل به دلت ننشسته نباید به این رابطه ادامه بدی که شاید ازش خوشم اومد .... چون من قبلا هم در یکی از تاپیک ها گفته بودم که من کسی رو میشناختم که خواستگاری براش اومد که موقعیت اجتماعی خوبی داشت ولی انگار قیافه اش به دل دختر ننشسته بود و دختر گفته بوده که دوستش نداره ولی اینقدر اطرافیان و خانواده دختر به دختر گفتن که موقعیتش خوبه و بعدا افسوس میخوری و این موارد بعدا عادی میشه برات که دختر قبول میکنه با پسر ازدواج کنه ...ولی فردای عقد میگه من این پسر رو دوستش ندارم و طلاق میگیرن.
بعد دختر یه خواستگاری دیگه براش اومد که خوشگل و باب میل دختر بود و ازدواج کردن و الآن پسر با یک زن متأهل در ارتباطه و نماز نمیخونه و تحصیلاتش هم پایین بوده و دروغ به خانواده دختر یه چیز دیگه گفته بوده . دختر الآن هم از این ازدواج ناراضی هستش و از این هم جدا شد.. حالا دختر خودش گفته کاش با همون پسر قبلی زندگی میکردم ( البته این هم اشتباهه چون آدم نباید با کسی که دوسش نداره ازدواج کنه ..اینطوری هم خودش رو آزار میده و هم همسرش رو )
این خواستگاری که برات اومده الهه جان ...برسی کن و ببین واقعا چه احساسی بهش داری ؟
اگر قیافه اش به بیشتر از 40 میخوره و دلت باهاش نیست نباید خودت رو اذیت کنی و بخاطر ترسی که با بالا رفتن سنت داری تن به ازدواج بدی... همه چیز به دلت بستگی داره .
امیدوارم موفق باشی عزیزم و تصمیم درستی بگیری... من اعتقاد دارم که ازدواج قسمت هست و اگر به صلاحت باشه انجام میشه ..همونطور که برای همه همینطوره.
اینو هم بگم که ممکنه چه دختر و چه پسر خوشگل باشن و ظاهر خوب ولی لحن بیان خوبی نداشته باشن و آدم بدش بیاد ازشون و یا خانواده درستی نداشته باشن ... همه چیز کامل نخواهد بود ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)