به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    مونای عزیز سلام

دوستان خیلی خوب راهنمایی می کنند اما نمی دونم چرا انگار شما توجهی نمی کنی. شاید به خاطر اینه که فکر می کنی کسی درکت نمی کنه. برای سیاست زنانه کمک خواسته یودی . من تصمیم گرفتم با مثال از شرایطی که خودت تعریف کردی چند تا موضوع خوب واسه حرف زدن با شوهرت پیشنهاد بدم.

نمی دونم چرا حس کردم شوهرت دوستت داره هر دو کودک درون فعالی دارید. لجبازی یکی از عکس العمل های کودک درونه که جز عکس العمل های منفی دسته بندی می شه. هر دو لجبازید تا حدودی. باید سعی کنید بالغ درونتون رو بیدار کنید.

به همسرت مسیج بده بپرس آیا هنوز دوستت داره؟ چه حسی داره وقتی ازت دوره. آیا خاطراتتون رو مرور می کنه؟
    بهش بگو خیلی دوست دارم محرم حرفات باشم. خیلی دوست دارم حرفهایی رو که به مادرت راحت می تونی بزنی به منم بتونی بزنی و با منم راحت باشی. چی کار کردم در گذشته که میترسی باهام حرف بزنی. بگو حداقل خودمو اصلاح کنم.
    اگه واقعا جدایی رو می خوای و اگه واقعا دوستم نداری بگو منم زنم حق دارم کسی دوستم داشته باشه. سعی می کنم خوب باشم برای همسرم چون به توجه تو احتیاج دارم.
    چرا از رودرو حرف زدن می ترسی. من کاری کردم که تو می ترسی. بگو خودمو اصلاح می کنم.
    من دوستت داشتم و دارم اما اگه 1 درصد تو نداری حاضرم جدا شم بازم به خاطر تو مثل همین الان که راضی شدم به جدایی. لازم نیست چیزی تحمل کنی
    قهر برای سن ما جالب نیست. با مشاوره می تونیم بفهمیم چرا هنوز جفتمون مثل بچه ها رفتار می کنیم.

ببین دوستامون راهنمایی خوبی می کنن خودت رو باید تحلیل کنی رفتارهای اشتباهت رو بپذیری و عنوان کنی (که شهامت می خواد) و درآخز به یه اعتمادی می رسید که بتونید حداقل با هم حرف بزنید.

موفق باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید maryam.mim تشکرکرده است .

*مونا* (سه شنبه 03 اردیبهشت 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)