سلام خانم الهه.
امیدوارم خوب باشید.
متوجه مثالتون شدم.برای همین عرض کردم خانواده و دوست رو نمیشه قیاس کرد با همسر.یعنی یه ویژگیدر یکفرد خانواده با حتی یکدوست ممکنه باشه و اینویژگیهممورد تنفر شما باشه اما نه شما از خانواده خودتون دست می کشید و نه از دوستی با اون شخص اما همین ویژگیمیتونه زندگی مشترک رو به شدت تحت تاثیر قرار بده.
این در مورد ویژگی های اخلاقی و صفات به نظرم صادقه.
اما در مورد اعتقادات دینی مساله متفاوته. چیزهایی مثل نماز روزه .. در کل مناسک و اصول اعتقادی مثل معاد، امامت در تشیع،... اگر نسبت بهش انعطاف دارید به نظرم درباره همسر هم همین طوره.
یعنی اگر شخص منعطفی هستید احتمالا درباره این بخش از دین با همسر اینده تون به مشکل نمیخورید.
ولی بخش هایی از دین که دستورات اخلاقی هستن یا خط قرمز دینی هستن و حتی در جاهایی با اخلاق سکولار مشترکن رو به شدت باید با احتیاط بهشون نگاه کنید
مثلا میزان اهمیت شما به شیوه درامد همسر، حساسیت شما به ارتباط همسر با خانم های دیگه، خوردن مشروبات الکلی و در کل مسائل اخلاقی به معنای عامش.
این دسته دوم هم باز بستگی به میزان تقید شما داره. فقط خواستم بگم اگر در مناسک انعطاف پذیر هستید اصلا دلیل بر این نمیشه که در این دسته دوم هم انعطاف پذیر باشید. این دسته دوم رو باید برای خودتون اولویت بندی کنید و اونهایی که براتون خیلی مهم هستن رو کاملا جدی بگیرید.
تست های روانشناسی رو در اینترنت میتونید پیدا کنید. من اسم خاصی رو در ذهن ندارم. فارغ از نتیجه تست، به خود سوالها دقت کنید. گاهی سوالهایی در این تست ها هست که کاملا حس میکنید دنبال شناخت یه بخشی از ویژگی های شماست اما خودتون پیش از اون بهش فکر نکرده بودید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)