سلام
در مورد اینگه گفتی برم جلو و طرف پاسخ منفی بده و ضایع بشم ،،،نشون میده باید روی ذهنت کار کنی
باید با سیستم نردبان پردازش اطلاعات ، آشنا بشی
یعنی سیستم :
دریافت اطلاعات ...> تفسیر اطلاعات ....> احساس ...> تصمیم گیری .....> اقدام
یه مثال بزنم قضیه جا بیافته :
شما یه آزمونی داده اید و نتیجه دلخواه را نگرفته اید ،،، درخت نردبان پردازش اطلاعات :
حالت اول :
اطلاعات : آزمون را خراب کرده ام
تفسیر اطلاعات : چون خنگ هستم
احساس :نا امیدی و افسردگی
تصمیم گیری :بهتر هست خیلی تلاش نکنم چون نتیجه نمی گیرم
اقدام : تنبلی
حالت دوم :
اطلاعات : آزمون را خراب کرده ام
تفسیر اطلاعات : احتمالا کم خوانده ام ، یا منابع درست را مطالعه نکردم
احساس :کنجکاوی ، خوش بینی
تصمیم گیری : تحلیل آزمون + مشورت
اقدام : تلاش برای یادگیری
**هر چی تفسیر بهتری از حوادث های زندگی داشته باشیم ،، احساس بهتری پیدا می کنیم ،،در نتیجه رفتار بهتری هم انجام میدیم .
..............................................
حالا برا شما هم همینه ،،
شما می ترسید وقتی از خانم خواستگاری کنید ،،طرف به شما بگه نه و به قول خودت ضایع بشی ،،در حالی که همه اینها از تفسیر اطلاعات خودت هست !
مسئله خودت را بیار تو این نردبان اطلاعات که در بالا برات نوشتم و سعی کن تفسیر بهتری داشته باشی
مثال دو حالت برا شما :
حالت اول :
اطلاعات : از دختر خانم خواستگاری کردم و بهم گفت نه
تفسیر اطلاعات : چون از من خوشش نیامد یا خواستگار داشت
احساس : ضایع شدم
تصمیم گیری : حس شرمندگی در ادامه زندگی و اداره
اقدام : افسردگی و یه فرد شکست خورده
حالت دوم :
اطلاعات : از دختر خانم خواستگاری کردم و بهم گفت نه
تفسیر اطلاعات : طرف برای من گزینه بود ،، حق طرف هست که نتیجه گیری کنه ،، اتفاق خاصی پیش نیامد ،،،خوشحالم که حرف دلم را زدم - ان شاالله موفق باشه
احساس : اعتماد به نفس و رضایت از خود
تصمیم گیری : توکل به خدا - اگه مورد دیگه ای پیش آمد بررسی آن
اقدام : ادامه زندگی و امیدواری
..............................................
حالا چند مطلب و تکنیک :) بهتون میگم که رعایت کنید بهتره ( از نظر خودم)
- سعی کن وقتی از طرف خواستگاری می کنی ، تو محیط اداره نباشه و خودتون و ایشون بدونید ( حالا چه خودتون اقدام کنید ،، چه اقوام و خانواده ،، یا یه واسط )
- من منظور شما را از رابطه طرف مقابل درست متوجه نشدم ،،،اگه منظورتون این هست که نمی دونید خواستگار داره یا نه ، خب این که مسئله ای نیست - فوقش می فهمید و بی خیال میشید
از طرفی شما نمی خوای رابطه دوستی برقرار کنی که ،،می خوای خواستگاری کنی از طرف و اجازه آشنایی بخوای برا ازدواج
- اگه ترس شما از رابطه منظور رابطه دوستانه صمیمی با فرد دیگه ست و می دونید شما ،، سمتش نری بهتره ،،چون کلا دختری که فکرش یه جا دیگه ست ، آینده نگری خوبی نداره برا زندگی
در کل فرض بذاریم همون ترس شما از خواستگار داشتن ایشونه ،،همون سیستم نردبان اطلاعات را انجام بده
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)