سپاس از شما .
والله من چندتا خواستگاری رفتم چه از خودمون پایین تر یا بالاتر بودن شرایط اقتصادی خانواده دختر خانم.
به جرات می تونم بگم همه اشون روی حقوق و ماشین و خونه و مدرک تحصیلی من تاکید بسیار داشتند. یعنی یک نفر نپرسید ببینیم پسره چطور شخصیتی داره .
اگر گزینه های بالا مورد تایید بودش اجازه میدادن مزاحم بشیم. و گرنه ندیده و نشناخته می گفتند جوابمون منفی هستش.
هفته گذشته یک دختر خانم معرفی شد ایشون پرستار هستند مادرم با مادرشون صحبت کردن گفتند عکس پسرتون بفرستید و این که مادر دختر خانم گفتند دختر ما پر توقع هستش و توقعاتی داره. جالبه این که دختر و خانواده اش از یک خانواده هم سطح ما ی مقداری پایین تر بودن. این توقعات داشتند بعدش که عکس خودم فرستادیم بعد از چند ساعت گفتند جواب دخترم منفی هستش.
من دهنم باز موند گفتم خدایا ما که هم ندیدیم صحبت نکردیم از چی من بدشون اومده جواب منفی دادن.
خلاصه برادر می خواد ازدواج کنه هزینه های سنگنین دارم می بینم. برای خرید هر چقدرم هم کم در نظر بگیریم بازم گرونه هر چی بخواهیم ساده باشه گرونه. الان برای برادر خرید کردن خدایی ترسیدم چه هزینه هایی باید بشه از کجا بیارم این همه هزینه کنم.
من پسر زشتی نیستم اتفاقا قیافم خوبه خوشگل هستند و خوشتیپ و شغلمم خوبه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)