اين مشكل شما، با تمرين، اما باحوصله و ممارست، طي حدودا سه ماه حل مي شه... مشروط به اينكه دختر حرف گوش كني باشيد!
ممنون اقای Sci که اومدید
چشم مو به مو گوش می کنم چون واقعا از دست خودم خسته شدم .
يك دفتر برداريد/ الزاما زيبا باشد! الزاما شيك باشد/ الزاما يك كش داشته باشد كه به سادگي باز نشود/ مي تونيد با يك سر رسيد خيلي زيبا شروع كنيد!
هر صفحه اين دفتر تاريخ بزنيد و متعلق به يك روز است!
دفتر رو برداشتم خیلی هم زیباست حیفم می اد توش بنویسم

...و تمام مطالبتون رو از شنبه مو به مو اجرا میکنم،این جمعه هم استراحت که با انرژِی از شنبه شروع کنم :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ستون آنچه مي خواهم رو اول صبح/ قبل از صبحانه و حمام در لباس خواب، پر مي كنيد...پس دفترچه جاش شبها كنار بالش شماست! و ستون آنچه انجام دادم رو شب و موانعي رو كه نگذاشت شما كارتون رو انجام بديد رو بنويسيد...
وای اقای sci
من
خوب من نه صبحانه می خورم صبح ها نه حمام می کنم صبح ها 
ولی خیلی دوست دارم هر دو این ها رو انجام بدم ،در واقع شب انقدر دیر می خوابم که صبح فقط به زور خودم رو از تخت بلند می کنم گاهی انقدر خوابم می اد که دلم می خواد گریه کنم از شدت خواب..ولی می خوام برنامه خوابم رو تغییر بدم،جز همون آرزو های روزمره هستش،مثلا 11 بخوابم که صبح بتونم 6 بیدار شم حمام کنم صبحانه بخورم و 7 برم سر کار....چه قدرررررر ایده ال !یعنی میشه..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در ستون آنچه مي خواهيد چه چيزهايي رو بنويسيد:
سخت ترين كار و نشدني ترين كار رو اول بنويسيد!
سخت ترین کار همون شروع کارهای پایان نامه است که مدت هاست سراغش نرفتم و برام شده مثل کوه کندن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
هميشه توجه داشته باشيد كه در روزهايي كه علامت زده ايد نمي توانيد برنامه هايي رو كه بار عاطفي زيادي دارند قرار بديد و با تمرينات ريلكسشن، مراقبت از پوست نه تغذيه پوست، خوشگذورني با دوستان، تمرينات تنفسي و ... از خودتون مراقبت كنيد!
هیچ وقت این جوری برای خودم اهمیت قائل نشدم هر چند شرایط خیلی خیلی بدی از نظر روحی و جسمی بهم دست می ده.طوریکه فکر می کنم همه دارن بهم ظلم می کنن...و مظلوم ترین فرد عالمم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بدون شرط بپذيريد: يكي از كارهايي كه بايد انجام بديد، مراقبت از پوست و مو و يادگيري خودآرايي است بصورت حرفه اي! مي تونيد از طريق كلاس، مجلات و اينترنت اين كارها رو ياد بگيريد و از پوستتون مراقبت كنيد!
پذیرفتم ولی ..... :(
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصرف آهن رو به شما توصيه مي كنم كه بصورت مكمل حتما آهن بخوريد
مصرف ويتامينهاي گروه ب براي شما لازم و ضروري است!
اگر رژيم غذايي خاصي داريد، كمي تعديلش كنيد و سخت نگيريد... حداقل يك ماه!
تغييرات رو خواهيد ديد! آرام اما بسيار با ثبات!
اقای sci اتفاقا من قبل از عید رفتم ازمایش خون دادم و تو ازمایشم HGB که حدس می زنم مخفف هموگلوبین باشه ،پایین بود یعنی حداقل باید 11.5 می بود برای من 9.2 بود...ولی هنوز فرصت نکردم ازمایشم رو به دکتر نشون بدم ..
رژیم خاصی ندارم 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
سوالي بود بپرسيد...
خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم
برای حفظ ابروم هم که شده همه برنامه هارو پیاده سازی می کنم...سوال خاصی فعلا نیست ولی فقط یک سوال،آقای SCI سوالم فقط جنبه کنجکاوی داره یعنی من تصمیمم رو صد در صد گرفتم همه هم می دونم بچه ها که من با کمک دوستان بسیار خوبم قاطع تصمیمم رو گرفتم ،فقط می خوام بدونم به نظرتون تصمیم من درست بوده!تصمیم برهم زدن نامزدیم ... البته می دونم ممکنه در جریان مشکلات من نبوده باشید ...ولی خوب حستون چیه!من کار درستی کردم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)