نازنین،
من نمی دونم تصمیم درستی گرفته اید یا خیر، چون فرصت نکردم مشکلاتی که با نامزدتون داشتید رو بخونم! اما اگر این تصمیم رو اجرایی کردید و تموم شده، دیگه مهم نیست.. بهش فکر نکنید!
چیزی رو که گفتم بدون شرط بپذیرید، یکی از مهمترین کارهاست! ولی هم نداره! چون می دونستم ولی داره، گفتم بدون شرط!
در مورد HGB هم بله درسته همون هموگلوبین هست. من کم خونی شما در پستهایی که گذاشته بودید، حدس زدم! هر چند شما رو ندیدم و همچنین پریودهای ناراحت کننده رو... حداقل HGB شما باید روی 12 باشه، حتما با پزشک مشورت کنید. در محدوده خطر نیست اما لازمه در حد نرمال قرار بگیره.
حتما اون دفتر و برنامه رو شروع کنید... دقیق و مو به مو! همه چیزایی که نوشتم برای شماست و کلی نیست!
ببینید در مورد سخت ترین کارها، شما باید جزئیات رو واقعی بنویسید! نمی تونید بنویسید روی پایان نامه کار می کنم! این کلی است! بنویسید چی کار می خواهید برای پایان نامه انجام دهید... از سبک شروع کنید!
ساعت خواب شما حتما باید طی یک هفته تنظیم بشه...
بحث صبحانه و حمام رو برای این گفتم که شما وقتی از خواب بیدار می شوید، می نویسید که می خواهید چه کار کنید! قبل از هر کاری... پس می تونید بنویسید : یک صبحانه توپ بخورم..
موفق باشید و مطمئنم که می توانید

علاقه مندی ها (Bookmarks)