سلام دوست عزیز. من تو خوابگاه زندگی کردم و شرایطتو کاملا درک میکنم. به نظر من تو خوابگاه اصلا نباید از خودت ضعف نشون بدی به هیچ وجه...
شما وقتی از مسخره کردن های دوستتون تاراحت مبشبد ایشون تقویت میشن و دوباره کارشونو تکرار میکنن یه مدتی به حرفاش بی اعتنا باشید ولی اگه نتیجه ای نگرفتید بنظرم به طور خصوصی مسئله با ایشون درمیون بذارید و به ایشون بگید ک از حرفاش ناراحت میشد
بعد اینکه یه مقدار اعتماد به نفس خودتونو بالا ببرید و این فکرو نکنید که حتما چیزایی که هم اتاقیتون بهتون میگه درمورد شما صدق میکنه...
رفتارتون به هیچ وجه باهاش بد نکنید یعنی برخورد بدی با ایشون نداشته باشید و مثل بقیه اعضای اتاق با ایشون برخورد کنید...
فکر نمیکنم الان بشه اتاقو عوضو کرد چون اخر ساله.
پس روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید و الکی از خودتون ضعف نشون
از خوابگاه چیزای زیادی یاد گرفتم واقعا بدردم خورد امیدوارم به درد شما هم بخوره:
۱- در مورد مسائل زندگیتون تو خوابگاه صحبت نکنید
۲- تو گفتگو های شبانه که معمو لا بچه ها میشینند در مورد هم غیبت میکنن اصلا شرکت نکنید
۳- سعی کنید با برخورد درست خاطره ی خوبی از خوابگاه داشته باشید
۴- حریم هارو حفظ کنید و قوانین اتاقو رعایت کنید
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز. من تو خوابگاه زندگی کردم و شرایطتو کاملا درک میکنم. به نظر من تو خوابگاه اصلا نباید از خودت ضعف نشون بدی به هیچ وجه...
شما وقتی از مسخره کردن های دوستتون تاراحت مبشبد ایشون تقویت میشن و دوباره کارشونو تکرار میکنن یه مدتی به حرفاش بی اعتنا باشید ولی اگه نتیجه ای نگرفتید بنظرم به طور خصوصی مسئله با ایشون درمیون بذارید و به ایشون بگید ک از حرفاش ناراحت میشد
بعد اینکه یه مقدار اعتماد به نفس خودتونو بالا ببرید و این فکرو نکنید که حتما چیزایی که هم اتاقیتون بهتون میگه درمورد شما صدق میکنه...
رفتارتون به هیچ وجه باهاش بد نکنید یعنی برخورد بدی با ایشون نداشته باشید و مثل بقیه اعضای اتاق با ایشون برخورد کنید...
فکر نمیکنم الان بشه اتاقو عوضو کرد چون اخر ساله.
پس روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید و الکی از خودتون ضعف نشون
از خوابگاه چیزای زیادی یاد گرفتم واقعا بدردم خورد امیدوارم به درد شما هم بخوره:
۱- در مورد مسائل زندگیتون تو خوابگاه صحبت نکنید
۲- تو گفتگو های شبانه که معمو لا بچه ها میشینند در مورد هم غیبت میکنن اصلا شرکت نکنید
۳- سعی کنید با برخورد درست خاطره ی خوبی از خوابگاه داشته باشید
۴- حریم هارو حفظ کنید و قوانین اتاقو رعایت کنید
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)