نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
<br>سلام<br>
<br>
خانومی بهتره یه فاصله بین خطوط بذاری تا راحت بشه خوند<br>
<br>
<strong>بله. سعی میکنم در موارد بعدی رعایت کنم.</strong><br>
<br>
<br>شما با خانواده همسرت کتک کاری کردید یا با همسرت؟<br>
<br><strong>من و همسرم.</strong><br>
<br>
<br>شما همسرت رو خوب میشناختی چون پسر خاله ات بود.قبل از ازدواج این وابستگیها رو داشت یا نه؟<br>
<br><strong>من به عنوان یه پسر خاله میشناختمش نه به عنوان یه همسر. متاسفانه نه اینکه اون نداشت بلکه هیچ کدوم از خواهر و برادراش هم ندارن و پیش میاد که دختراش &nbsp;توی جمع حتی به مادرشون فحش هم میدن. یه نمونه هم در مورد ساکها گفتم. اما بعد از ازدواج ما همسرم مامانی شده.</strong><br>
<br>
<br>&nbsp;رابطه شما با همسرت چطوره؟<br>
<br>
<strong>از چه نظر؟<br>من و اون خیلی همدیگه رو دوست داریم. من میتونم اینو حس کنم ولی خوب همه کامل نیستن. یه سری رفتاراش از نظر من بجه گانه هست. ازش بیشتر انتظار دارم. منم یه اشتباهاتی کردم که خودم قبول میکنم.</strong><br>
<br>
<br>
<br>شما اصلا نباید به همسرت در مورد رفتارش با خانوادش گوشزد کنی و تذکر بدی.چون همونوطر که خودت گفتی میذاره به حساب بدبینی و دخالت و ....<br><br><strong>اوایل شاید این کارو میکردم ولی مدت هاست که دیگه چیزی نمیگم. خودشم میبینه که رفتار اونا چطوری هست. بعضی وقتا وقتی خاله ام چیزی میگه حتی باهاش دعوا میکنه ولی من اینو ازش نمیخوام. دوست ندارم وقتی باهم حرف میزنیم طرف اونو بگیره و اون وقت باهاش دعوا هم کنه. هم اینکه من اگه مثلا بهش بگم از حرف مادرت ناراخت شدم اگه بهم حق بده و بگه راست میگی نباید اینو میگفت یا اینکارو میکرد برام کافیه که متوجه هست. ولی وقتی جبهه بگیره و بگه مگه چی گفته و ... عصبانیم میکنه. برای همین هم مدتهاست دیگه بهش چیزی نمیگم.</strong><br>
<br>
<br><br>
شما اگر میخواهی همسرت مستقل باشه باید خودت هم به این استقلال کمک کنی.اگر میبینی همسرت ظرفیت کار شما رو نداره بهتره مدتی نری سرکار.وقتی همسرت بفهمه منبع حقوقی شما قطع شده و وظیفه اش حالا سنگین تر شده مطمئنا به خودش میاد.<br>
<br>
معمولا خانومهایی که میرن سرکار رفته رفته باعث میشن همسراشون از لحاظ مالی و حس مسئولیتپذیری ضعیف بشن.<br>
<br>
اگر امکانش هست نرو سرکار.اما با دعوا و داد و بی داد و لجبازی نه.یا حتی یه مدت مرخصی بگیر .اگر همسرت بفهمه که باید خودش بار زندگی رو بکشه و مسئولیتهاش بیشتر بشه احتمال خیلی زیاد فاصله اش بیشتر میشه و توجه اش بیشتر به شما معطوف میشه<br>
<br><strong>متاسفانه امکانش نیست. چون میدونم مشکلاتمون خیلی بیشتر میشه. چون کلی قسط و ... داریم و از طرفی چون من بصورت قراردادی استخدام هستم اگه بخوام مرخصی بگیرم و ... شاید قراردادم تمدید نشه و ...<br><span style="color:#ff0000;">لطفا بهم بگید چطوری به استقلال برسم؟</span></strong><br>
<br>
<br>موفق باشی<br>
<br>
ضمنا اصلا سعی نکن همسرت رو از خانوادش ببری .چون عواقب وحشتناک ! این کار روی زندگیت تاثیر بدی میذاره<br>
<br>
برای موفقیت اول از خودت و روابطتت با همسرت شروع کن و به خانوادش کاری نداشته باش<br><br><strong>من به اونا کاری ندارم. مدتهاست که تصمیم گرفتم زندگی رو &nbsp;با محبت جلو ببرم. حتی اگه عصبانی بشم به خودم نهیب میزنم حوبی. ملایمت. محبت و....&nbsp;ولی بعضی وقتا ....<br><span style="color:#ff0000;">من فقط میخوام جلو جلو حواسم باشه که خاله ام پای دخالت رو تو زندگیم باز نکنه. میخوام هوشیار باشم. چون میدونم که همچین آدمی هست.</span></strong>
<br><br><strong>میدونین دوست دارم خیلی پخته بشه و درکش زیاد بشه. من همیشه بهش میگم عدالت اون چیزی نیست که با دو نفر که دو تا کار مختلف کردن یه جور رفتار کنی بلکه اینه که بدونی باید با هر کدوم چطوری رفتار کنی.<br>مثلا من اگه از حقوق خودم برای مادر و یا برادرم و یا کسی چیزی میخرم ناراحت میشه. در ظاهر شاید چیزی نگه ولی من از رفتارش حس میکنم. مثلا برای تولد خواهرم کادو خریده بودم برگشت و گفت قبلنا هم از این کارا میکردی؟ انتظار داره برای روز مادر به هر دو تا یه جور کادو بدیم. و اینو متوجه نیست که من شاید دوست دارم چیز دیگه ایی بدم و اینو پیش خودش نمیگه اون شاغله و حقوق میگیره و شاید دوست داره یه چیزی بخره. من بهش میگم مگه مادر تو یا مادر من شاغل بودن؟ مگه پدرامون بهشون پول نمیدادن که برای کسی چیزی بخرن؟ مگه من ازت پول خواستم؟ اگه شاغل نبدوم لابد هیج وقت بهم پول نمیدادی که برای کسی چیزی بخرم. ناراحت میشه. ولی من نمیدونم چطوری باید متوجه بشه.<br><br>کلا آدم خسیسی نیست و میدونم عمده این رفتارش برمیگرده به مشکلات مالی که فعلا توی اول زندگی داریم آخه خانوادش موقع عروسی زیاد بهش کمک نکردن. ولی من دوست دارم اینارو متوحه باشه.</strong>