<br><br><br><br><br><br><br><br><strong>میدونین دوست دارم خیلی پخته بشه و درکش زیاد بشه. من همیشه بهش میگم عدالت اون چیزی نیست که با دو نفر که دو تا کار مختلف کردن یه جور رفتار کنی بلکه اینه که بدونی باید با هر کدوم چطوری رفتار کنی.<br>مثلا من اگه از حقوق خودم برای مادر و یا برادرم و یا کسی چیزی میخرم ناراحت میشه. در ظاهر شاید چیزی نگه ولی من از رفتارش حس میکنم. مثلا برای تولد خواهرم کادو خریده بودم برگشت و گفت قبلنا هم از این کارا میکردی؟ انتظار داره برای روز مادر به هر دو تا یه جور کادو بدیم. و اینو متوجه نیست که من شاید دوست دارم چیز دیگه ایی بدم و اینو پیش خودش نمیگه اون شاغله و حقوق میگیره و شاید دوست داره یه چیزی بخره. من بهش میگم مگه مادر تو یا مادر من شاغل بودن؟ مگه پدرامون بهشون پول نمیدادن که برای کسی چیزی بخرن؟ مگه من ازت پول خواستم؟ اگه شاغل نبدوم لابد هیج وقت بهم پول نمیدادی که برای کسی چیزی بخرم. ناراحت میشه. ولی من نمیدونم چطوری باید متوجه بشه.<br><br>کلا آدم خسیسی نیست و میدونم عمده این رفتارش برمیگرده به مشکلات مالی که فعلا توی اول زندگی داریم آخه خانوادش موقع عروسی زیاد بهش کمک نکردن. ولی من دوست دارم اینارو متوحه باشه.</strong>

علاقه مندی ها (Bookmarks)