اول از همه آرامشت رو حفظ کن .. دنیا به آخر نرسیده ... و بعد بگو آیا الان رابطه اتون به پایان رسیده یا الان دعوا کردید و قراره دوباره آشتی کنید؟
تشکرشده 202 در 83 پست
اول از همه آرامشت رو حفظ کن .. دنیا به آخر نرسیده ... و بعد بگو آیا الان رابطه اتون به پایان رسیده یا الان دعوا کردید و قراره دوباره آشتی کنید؟
تشکرشده 2 در 2 پست
مرسی از جوابت الان باهم آشتی کردیم رابطمون مثل قبله فقط اینکه میگه نمیخوام باهات ازدواج کنم نمیتونم گذشتتو فراموش کنم منم چون خیلی بهش وابستم قبول کردم...خیلی ناراحتم خبلب سخته اینطوری ادامه دادن حس میکنم عشق و حالشو میخواد با من بکنه بعدش 2 3 سال دیگه منو ول کنه بره ازدواج کنه من چبی میشم این وسط؟؟
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
به همدردی خوش آمدی
حق داری ناراحت باشی و اینجوری ادامه دادن را نپذیری و شک نکن که ترا برای عشق و حال میخواد
و بعداً رهایت می کند و تو رنجور و آسیب دیده و پر از مشکل خواهی شد این وسط .
تمام آنچه از رفتار ایشون گفتی . رویه پسرهای فریبکار سوء استفاده گر هست . وقتی دختر را وابسته کردند ، دعوت به رابطه جنسی می کنند و
اگر دختر نپذیرد . دعواهای زرگری و قهر و آشتی ها راه می اندازند و .... برای اینکه دختر وابسته چون نمیخواد او را از دست بدهد ، تن به خواسته ها دهد .
خدا را شکر کن او گفته که نمیخواد ازدواج کند . خیلی از آنها وعده می دهند و بهانه میارند و رک و پوست کنده نمی گویند ازدواج نمی کنند تا مباد دختر از
دستشان در برود و کام نگرفته باشند از او .
ایشون بهانه می آورد که گذشته شما را نمی تواند فراموش کند ، مگر خودش گذشته پاک و طاهری داشته ؟؟؟ وقتی اینگونه به شما می
گوید به عزت نفست رجوع کن تا ببینی تا چه حد داری تحقیر می شوی .
اشتباه بزرگی کردی که خویشتنداری را از دست داده و با او وارد رابطه جنسی شده ای .
ادامه نده و رابطه را قطع کن و دیگه هم وارد این رابطه ها و دوستی ها نشو و ارزش و اعتبار خودت را حفظ کن .
مدتی درد اعتیاد خواهی داشت . چون این وابستگی خود نوعی اعتیاد هست ، وقت ترک آن هم ، درد روحی آنرا باید مدتی تحمل کنی . اما
مطمئن باش خلاص می شوی .
اگر اکنون بخاطر وابستگی ادامه دهی ، چیزی از غرور و عزت نفست باقی نمی ماند و چه بسا عفتت را هم از دست بدهی
و چند سال که خوب ازت سوء استفاده کرد ترا پرت می کند . آیا ارزشش را دارد ؟؟؟؟ به مخاطرات و عواقبش فکر کرده ای ؟؟؟ چند سال دیگر هم همچنان
درد وابستگی را داری . منتها دردهای روحی شدید ناشی از تحقیر شدنها هم بهش اضافه میشه و عاقبت هم جدایی نصیبت هست . پس بهتر نیست
همین حالا مدتی این درد را تحمل کنی و باقیمانده غرور و عزت نفست را حفظ کنی و به ترمیم روحیه و شخصیت بپردازی ؟؟کدامیک بهترهست وکم هزینه تر؟
عقل چه می گوید ؟
ویرایش توسط فرشته مهربان : جمعه 24 خرداد 92 در ساعت 03:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)