مرسی الناز جون من اینو قبول دارم که خیلی چیزا رو نادیده گرفتم این چند سال. بله اجتناب ناپذیره تغییر. مطمئنم که تغییرات هم برای من و هم برای تو عزیزم در راهه.
ما مواردی بوده شرایطی اتفاق افتاد و ما ماه ها با هم هیچ رابطه ای هم نداشتیم و ...
مگه اگر فکر کنیم مردی بخواد با زن یا دخترای دیگه رابطه داشته باشه توی جامعه ایران به فلاکت می افته؟ یا مثلا از من می ترسه که این کار رو نکنه یا فرضاً اگر رفت و با دیگران رابطه برقرار کرد من می تونم از پسش بر بیام که چرا رفتی یا چرا با دیگران هستی و ...
می دونی این آدم دستش خالیه بنده خدا وگرنه اصلا آدمی نیست که بخواد زن و بچه رو رنج بده... ولی دستش خالیه، چکار کنه بنده خدا! من چی بهش می تونم بگم؟ بگم بهم بد بیراه گفتی؟ بگم دست بزن داری، بگم خیانت می کنی؟ بگم عیاش و خوشگذرانی؟ بگم بی دینی؟ بگم نامردی؟ معتادی؟ خلاف کاری؟ بی احترامی کردی؟ من بیشتر چیزایی که برام تهیه نکرده جنبه مالی داشته تا الان... ببین اینقدرا هستن طرف سر تا پاشونو جواهر گرفته ولی از اون طرف خیلی رفتارای نامناسب هم دارن! من نه اون جواهر را می خوام نه اون مرد همه کاره رو! به خدا این مشکل مالیش حل بشه کوتاهی نمیکنه! تا حالا هزار دفعه گفته من شرمنده تو هستم در حقت کم گذاشتم... مسئله اینجاست که اون مشکل مالی داره و من مشکل رفتاری! پول که به دست میاد اول و آخر مشکل اون رفع میشه ولی این اونه که یه عمر باید یک زنی که مشکل رفتاری داره رو تحمل کنه! تازه اگر تحمل کنه!
ولی الناز جون باشه حالا منم ادای تو رو در میارم این بازی "ده روز ولش کن به خودت برس" را اجرا می کنم. ببینیم کدوممون قوی تریم و وسوسه نمی شیم:)) اینکه شوخی بود کی قوی تره چون مسلما تو خیلی قوی تری![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)