سلام شکوفه کوبری عزیز
پیرو صحبت های دوستان مبنی بر صبر و محبت به همسرت.. به نظر من یکبار که باهم خوب و خوشین ازش بخواه کمکت کنه تا همسر خوبی براش باشی.بگو نیاز ها و علایقشو بگه تا سعی کنی انجام بدی. بگو عاشق زندگیت هستی و دلت میخواد همیشه عاشقانه باشین باهم و نمیدونی که چطوری این وضعیت پیش میاد.
حتی اگه دیدی فکر همسرت به گذشتست بهش بگو من اشتباه کردم اما فهمیدم و میخوام جبران کنم و از تو انتظار دارم منو در این راه کمک کنی.
اگه شرایط بود حتما بگو که متوجه گذشته هستی و داری تلاش میکنی تا جبران کنی و ازون دوران پشیمونی.
عزیزم تو همین تالار کم نبودن خانم هایی که اشتباهاتی کردن که کاسه صبر همسرشون لبریز شد، اما با درایت و صبوری و محبت دوباره تونستن همسرشونو به حالت قبل برگردونن.
مهم اینه همسر شما خودش فرد خیلی خوبی بوده و بسیار نکات مثبتی داشته، یک شبه همه این خوبی ها که تبدیل به بدی نمیشه، فقط الان خشم داره و داره خلاف روحیه خودش عمل میکنه.
افکار منفی طلاق عاطفی... بذار کنارو واقع بین باش. اتفاقی نیفتاده فقط شما باید تلاش زیادی کنی برای زندگیت همین.این ماه هم خیلی میتونه کمکت کنه.
ازش بخواه که تو این ماه بدی هایی که بهش کردی رو به حرمت صاحب ماه ببخشه ... و خودت هم برای زندگیت و همسرت خیلی دعا کن و سعی کن از این لحظات نهایت بهره رو ببری
موفق باشی خانمی

علاقه مندی ها (Bookmarks)