به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آذر 95 [ 18:31]
    سطح
    37
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها

خوشحالم که امید به بهبود مشکلات داری.

آکوا تو این 7 سال زندگیت تو از زندگیت راضی بودی، درسته؟ یه دعواهایی داشتین که خیلی واست حاد نبوده.
    ولی زندگی دو کفه هست. چنار یه سری نقل قول از پژمان آورده که حتما خوندیش. باید سعی کنی شیوه ی زندگیت به سمتی بره که پژمان هم مثل تو از زندگیش در کنار شما کاملا لذت ببره. زندگی موفق هست که زن و شوهر هر دو راضی باشند نه فقط شما یا نه فقط پژمان.
    فکر کنم تو این تاپیک فهمیدی که پژمان از چه چیزایی ناراحته. درسته؟ می تونی لیستشون کنی؟ واسه هر کدوم هم یه راه حل یه خطی بنویس.

تاپیک های دیگه رو خوندی؟ دیدی بقیه چه مشکلاتی دارند؟ دیدی که زندگی شما مشکل حادی نداره؟

من اگه جای شما بودم از این به بعد قدر زندگیم رو بیشتر میدونستم و به هیچ کس و چیزی اجازه نمی دادم آرامش منو همسر و فرزندم رو به هم بزنه، اون فرد می خواد پدرم باشه پدرشوهرم یا هر کس دیگه ای.

آکوا انرژی زیادی رو میگذاری رو اینکه از خودت دفاع کنی. خیلی مواقع لازم نیست اینقدر تقلا کنی همین که سکوت کنی بهترین دفاع هست.
    در حین سکوت اگه حق با تو باشه طرفت شرمنده میشه اگه نباشه هم تو فرصت بیشتری برای فکر کردن به راه حل های مناسب داری. (منظورم فقط این تاپیک نیست، کلی گفتم) مثلا بجای اینکه بری با جاریت دعوا کنی که دیگه پژمان خریدای شما رو نمیکنه. یه بار خیلی آروم به برادر شوهرت یا پدر شوهرت بگو و دیگه سکوت کن. هیچوقت هم اون کارهایی که جاریت میگه رو انجام ندین. سیاست داشته باش که با پنبه سر ببری تا نه با دعوا و بد و بیراه گفتن و تحقیر کردن
    بضیاشونو نمیدونم راه حل چیه اون بگه چی دوست داره یا دوست داره چطور رفتار کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    شمااااااااااا به نظرم هیچ مشکلییییییی ندارین به قول یکی از دوستان خوشی زده زیر دلتون دارین با دست خودتون زندگی و خوشبختی و عشقتون رو نابود میکنید!
    امیدوارم یه خورده به اطرافتون نگاه کنید ببینید شما و زندگیتون نسبت به خیلی از زندگیها ی زنان و مردان اطرافتون چقدرررررررررررر خوشبخت هستید!!
    !
    من هیچوقت خودمو با پایینتر خودم مقایسه نمیکنم خیلی ببخشیدا خودم مشکل دارم اینجام

- - - Updated - - -

ریحانه جون. همه درکو شعوور شما رو ندارند مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام aqua_68

خوبی ؟

پستم را خوب خوندی ؟ دقت کردی ؟ توی توی این مدت چیزی هم در راستای پست قبلم به عمل در آوردی ؟

آگوا جان ، یکی از چیزهایی که به تو و زندگیت و همسرت آسیب میزنه که اگر درست ازش استفاده کنی برعکس میشه ،
    تیزی

احساسات
    ت هست . همنیجا و همین تالار فرصت خوبی و محل مناسبی برای تمرین هست . می دونم که بعضی پستها اذیتت

میکنه . می دونم احساساتت جریحه دار میشه . دوستان واقعیتهایی را اما رک و تیز بیان می کنند و تو برآشفته می شوی و

جبههمی گیری و .... چون ت
    رس از سرکوب شدن داری احساساتت میاد وسط و برات تصمیم میگیره . تصمیم می گیره

که بزنه توی سر اونی که حرفی زده که خوشایندت نیست . حالا به نظر تو غیر از اینکه بزنی توی سرشون ( جوابشون بدی )

و چند تا هم بارشون کنی ، چه راه دیگه ای هست . چطور می توانی با این چیزی که خوشایندت نیست برخورد کنی ،

غیر از تندی و برخورد تند با اون فرد ؟

دوست دارم راه و روشهای دیگه برخورد را اینجایی که از کسی یا پستی ناراحت می شوی را برایم لیست کنی .

راستی این تاپیک طولانی و فرسایشی شده . من بزودی یک کپی از آن می گیرم و بعضی پستها را در آن نگه می دارم و

بقیه را حذف می کنم و در آن تاپیک کپی شده و حذفیات انجام شده روند تخصصی مشاوره را ادامه می دهیم . اماشرطش

اینه که خوب به حرفهام گوش بدهی و تمام تلاشت برای اجرای راه کارها را به کار ببندی .

لینک زیر را هم بخوان :

http://www.hamdardi.net/thread-14220.html

فرشته جون. خوبم شما خوبی ؟ بله این چنروز درباره خونه باشووهرم حرف نزدم.دیروز مامانم خواس حرفو پیش بکشه گفتم مامان جون منو پژمان دوست نداریم بابقیه باشیم قصدمونه خونه ی جدا بگیریم شایدبخوایم با دوستی رفتو آمدکنیم یاحوصلم نشه نصف روز ظرفامو بشورم شاید یه روز تختخوابمون نامرتب باشه نمیخوام تو یه ساختمون باشیم زندگیمون توی نظر باشه.واسه این حرفائو زدم چونکه زنداداشامو خواهرام فضولند مامانم فهمید منظورم چی بود.ابروشو بالا انداخت گفت هرجورراحتید.
    راه حلای دیگه برخوردای اینجا اینه اگ ناراحت میشم سکوت کنم یا محترمانه جوابشو بدم خجالتش بدم.
    فرشته جون من حرفاتونو عمل میکنم شووهرم ازشما خعلییی تعریف کرد میخوام فقط شما و صبا و ترانه و کساییکه کمکم میکنند واسم بنویسند.

2. 7 کاربر از پست مفید aqua_68 تشکرکرده اند .

baran.68 (سه شنبه 25 تیر 92), malakeh (سه شنبه 25 تیر 92), sookoot (سه شنبه 25 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 24 تیر 92), فرشته مهربان (دوشنبه 24 تیر 92), بی دل (دوشنبه 24 تیر 92), سان آی (سه شنبه 25 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)