دیشب بهم اس داد دوباره من اول کوتاه جوابشو دادم بعد یه ساعت دوباره اس داد ، اول گفت ازین زندگی خسته شدم
بعد گفت من عاشق تیشرتیم که واسم خریدی (واسش قبلا یه تیشرت خریده بودم )
اون روز که بهش داده بودم شوخی کرده بود باهام گفته بود امروز میپوشمش میرم باهاش 2 تا شماره میدم بعد من گفتم باهاش شماره دادی ؟
گفت دیوانه دیگه از من گذشته پیر شدم دخترا از پسرای مو فشن خوششون میاد
بعد من گفتم پس من چرا خوشم نمیاد؟ گفت نمیدونم والا من که انقد دوروبرم بودو هست دیگه بیخیال شدم حوصلم نمیگیره جی اف بگیرم باور کن دلم میخود ولی حوصله ندارم
من بهش گفتم تو دلت نمیخواد عادت کردی دخترو همینجوری میبینی بعدش خستت میکنن راضیت نمیکنن
بعد گفت نه اشتباه میکنی همین
بش گفتم منم دیگه حوصله هیچ پسریو ندارم خیلی خسته شدم دلم میخواد ولی حالم بهم میخوره خیلی مسخرست
گفت نمیدونم چی بگم
گفتم وقتی این همه دختر هست که راحت هم دوس میشن هم سکس هم هزار تا کار دیگه ، دیگه کی با دختری مثه من میمونه حتی با اینکه دلشونم میخواد
گفت یادت نره هنوز وقتش نشده همین من واقعا دلم میخواد یه جی اف داشته باشم که همه جا باهام باشه تو همه چی باهام پا باشه
گفتم تو رابطت با منم به رابطه جنسی فک میکردی فقط فرقت اینه که میتونم باهات 2 کلمه حرف بزنم
بعد اس داد تو واقعا منو چه جور ادمی میبینی کامل برام توضیح بده واقعا برام بگو اصلا ناراحت نمیشم اول بدیهامو بگو بعد خوبیهامو
گفتم تو یه ادم متوسطی نه خیلی بی قیدی نه خیلی دربند. منطق خودتو داری .تو هر چیزیم اول به منافع خودت فک میکنی
گفت من واقعا به منفعت فک نمیکنم پس جرا دوسم داری
گفتم رفتارت اینو نشون میده جایی که به نعفت نباشه میکشی کنار میزنی زیر همه چیز بدون در نظر گرفتن چیزی
گفت من دنبال منفعت نیستم دوراندیشم وارد بازی نمیشم که توش طرف مقابلم اذیت شه سکس رو هم دوس دارم سیر نمیشم دوباره پرسید چرا دوسم داری ؟
گفتم چون میتونم باهات صحبت کنم چون حس میکنم شبیه منی خیلی چیزارو بروز نمیدی ولی ذات دروغگویی نداری ، رکی تو چرا این سوالارو میپرسی باهام حرف میزنی ؟
گفت چون احمق نیستی البته خیلی زرنگم نیستی محتاطی دلت میخواد صاحب همه چی باشی ولی راهشو بلد نیستی کلا میشه دوستت داشت و اعتماد کرد !
گفتم راجع به رابطمون چی فک میکنی ؟ فقط میخوام بدونم ، سرگرمیه یا پر کردن تنهایی
گفت هیچ کدوم یه دوستی واقعی
گفتم نمیگم اصلا ولی کم حسش کردم گفتم من اگه یه روزی به کسی اعتماد کنم و بخوام باهاش زندگی کنم همه چیزمو واسش میذارم ولی تو دوستی فرق دارم
دیگه چیزی نگفت شایدم خوابید ساعت از 3 گذشته بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)