آقا امید دوستان به مطالب خوبی اشاره کردن.توکلتون به خدا باشه به خصوص در این شب های قدر!!!
حالا من برای رفتار پدرتون پیشنهاداتی دارم.
دقیقا می فهمم که چی می گین!!! چون من خودم خواستگارایی داشتم که رفتار پدرشون مثل پدر شما بوده شاید هم بدتر .البته روی نظر من تاثیر منفی نداشته(که در ادامه تو توضیحاتم متوجه میشین)ولی روی نظر پدرم تاثیر منفی داشته.
حالا پیشنهادات من:
1)با پدرتون صحبت کنید و بهشون اعتماد بدید که چقدر براتون مهمه.به نظر من مردها اگر اعتماد به نفس نداشته باشن و غرورشون حفظ نشه(مثل خود شما!!!) بدتر کار را خراب می کنند.
مثلا بهشون بگید: بابا می دونم که شما تجربتون از من خیلی بیشتره و می دونم که من همیشه می تونم روی کمک شما حساب کنم.
تمام دلگرمیم به اینه که دعای شما بدرقه راه منه.تو این شبهای ماه رمضون واقعا دعام کنید.
2)چند روز بعد مثلا قبل از خواستگاری بهشون بگید:بابا می تونیم با هم در مورد مطالبی که تو خواستگاری باید عنوان بشه با هم صحبت کنیم؟ بعد لابلای صحبت شما دغدغه هاتون را عنوان کنید.مثلا بگید که من در زمینه خواستگاری مطالعه داشتم و غالبا به این صورت هست که....(مثلا پدر داماد از محسنات پسرشون می گن و اینکه نحوه صحبت کردنشون طوری هست که خانواده دختر با دلگرمی دخترشون را به آنها بسپرند.)
3)با مادرتون هم تقریبا این گونه صحبت کنید و قطعا با عواطف بیشتر!!!مثلا یه دفعه برید ببوسیدشون و بگید که چقدر نظر ایشون به عنوان یک مادر و اینکه دختران را بیشتر می شناسن ؛مهمه!(در ضمن بعدا برای روابط مادرشوهر و عروس هم خوبه!) دعای مادر هم که جای خودش را داره!!!
4)مطمئن باشید که خدا ناظر اعمال شماست و وقتی ببینه که شما صرف نظر از هرنتیجه ای چقدر احترام پدر و مادرتون را حفظ می کنید خودش کاری می کنه که آنها تاثیر مثبت بذارن و آنچه که مصلحتتونه براتون پیش بیاد.و ان شاالله خداوند به شما هم فرزندی خواهد داد که احترام شما را حفظ کنه.
5)وقتی که با دختر خانم صحبت می کنید در مورد اینکه چقدر برای پدر مادرتون ارزش قائل هستین؛حرف بزنید.و بگین که به نظر شما احترام به پدر و مادر در هر شرایطی مهمه و همین طور پدر و مادر همسر آیندتون.
بعد بگید که به نظر من ازدواج یک فرصتی هست که ما بتونیم با توجه به تجربیاتی که از خانواده خودمون داریم (چه مثبت چه منفی)این بار خودمان با تعریف خودمان یک خانواده صحیح تشکیل بدهیم.حتما از مطالعاتتون هم ذکر کنید.
بعد بگید که من دوست دارم همسر آینده ام روی خود من بیشتر شناخت پیدا کند.
یکی از مواردی که تو خواستگاری عنوان می کنید هم مساله زود قضاوت کردن و سوتفاهم باشه. مثلا در اینجا عنوان کنید که گاهی پدرشما صحبت هایی کرده اند که نتونسته دقیقا منظورشون را برسونه و موجب سو تفاهم شده.(این طوری یه آمادگی نسبی در دختر خانم ایجاد می شه)
تو این شب ها برای ازدواج من هم دعا کنید.
- - - Updated - - -
راستی وقتی در مورد قضاوت کردن صحبت می کند اولش یه جوری صحبت کنید که منظورتون در زندگی مشترک هست و بعد موضوع پدرتون را به عنوان مثال ذکر کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)