سلام
من هر چند سال يك آزمايش كلي ميدم.تا الان دوبار آزمايش تيروئيد دادم اما همشون با اطمينان گفتن ندارين.
ديروز كلي با مامانم حرف زدم كه دوست ندارم كسي چيزي بفهمه.حتي ميخوام با دكترم حرف بزنم اگر نخوام قرص بخورم چي ميشه؟البته اگر چيز مهمي نباشه.چون نميخوام به سلامتيم لطمه اي بخوره.چون مسئولم.
من اصلا اهل قرص ودارو نبودم.سيستم دفاعي بدنم خيلي قويه اينو همه دكترا گفتن.اما نميدونم اين از كجا پيداش شد.
خدا ميدونه اصلا ناشكري نميكنم.هميشه شكر سلامتيمو زباني به جا آوردم.
ديشب با خودم فكر ميكردم شايد چون اينهمه گناه كردم خداميگه قدر سلامتيتو ندونستي.
حالا كه ترك كردم بايد تقاص كارهاي اشتباهمو پس بدم.اگر اينطور باشه راضي ترم چون حداقل بخشيده بشم.حتي حاضرم بدتر از اين ذجر بكشم اما بدونم بخشيده شدم.
ميدونم خدا خيلي مهربونه.شايد بدتر از اينا لياقتم بود.
من اينجا دوست دارم حرفايي كه نميشه به هيچكس گفتو بگم.
شماها هم ميتونيد حرفايي رو بزنيد كه دوست داريد.من اصلا ناراحت نميشم.
فقط ميخوام سبك شم.انتظار ندارم كسي اينجا كاري واسم بكنه.چون هيچكس نميتونه.
اما فقط خدا محترم...
نميدونيد چقدر خوشحالم كرديد كه واسم نوشتيد.
شايدبه قول بعضيا واسه پسر بودنتون...شايد واسه همسن بودنتون...شايد واسه بد بودن من...شايد واسه خوب بودن شما...
هرچي باشه خدا ميدونه تو دل من چيز بدي نيست.
شما .ريحانه جون.مسافر زمان محترم.سارا اميني عزيزوخيلي از دوستاي جديد وقديم ديگه كه تو ذهنم نيست خيلي با حرفاتون به من آرامش ميديد.نميدونم حس ميكنم تو دنياي مجازي هم مشخص ميشه كي داره نقش بازي ميكنه.من از سادگي شماها خوشم مياد.از اينكه هموني هستيد كه مينويسيد.
بارها تودنياي واقعي خواستم يك آدم ديگه بشم اما هيچوقت نميخوام نقش بازي كنم.
ميدونيد از چي اين سايت خوشم مياد؟ اينكه بيشتر آدما اينجا خودشونن.
اگر تو دنياي واقعي هم هركس درست باشه چي ميشه؟كسي نامردي نميكنه.كسي آزار نميده.كسي زندگي يكي ديگرو خراب نميكنه.
- - - Updated - - -
خيلي زود اشكم در مياد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)