سلام عزیزم
حرفات را خوندم جالب بودند چون خودم هم مثل تو یک دخترم و احساساتت را درک می کنم عزیزم مشکل شما دماغ و دهن و دندانت نیست بلکه در اعتماد به نفس پایینت نهفته است دلیل هم دارم شما قدت 171 هست و وزنت 52 خانم عزیز بسیاری از دوستان من و خانم های جوانی را که می شناسم اگه در موقعیت شما قرار داشتند وای به حال اطرافیانشون می شد از بس پز این قد و هیکلشون را می دادند بله وزن شما برای یک آدم معمولی کمه ولی همه سوپر مدل های دنیا در وضعیت شما قرار دارند یکم توی اینترنت سرچ کن
-برو جلوی یک آینه قدی و خودت را توش نگاه کن کمی در مورد خودت و آرزوهات صحبت کنبه حالتی که همیشه به خودت می گیری توجه کن چه طور می ایستی؟ وقتی با یک آقا برخورد می کنی چه طور رفتار می کنی؟ ، یک دفعه دیگر خودت را ملکه زیبایی دنیا تصور کن ببین حالت حرف زدن ایستادنت تغییر نکرده ؟ ارغوانی عزیز ببین خودت را در کدام حالت می پسندی؟ در زبان بدن خیلی مهم هستش ازش غافل نشو عزیزم
-منم با شما موافقم که ظاهر در جامعه ما مهم هستش ولی مهمترین فاکتور طرز برخوردت هستش من یه دوست دارم که خیلی مورد توجه آقایون قرار دارد و براشون جذاب هستش شاید باورت نشه که چقدر شوکه شدم که بعضی از اطرافیانم بهم گفتن این دوستت زشت هستش!!!!! به نظر من و خیلی از آقایون جذاب بود چرا آنها این طور گفتند؟ چون آنها عکسش را دیدند و من با خود واقعیش سر و کار دارم من جذب مهربانی، شاد و سرحال بودن، با مرام بودن، با انرژی حرف زدن و هزاران فاکتور مثبت این دختر شدم که توی عکس طبیعتا معلوم نبوده می خواهم بهت بگم جذابیت فقط به ظاهر نیست طرز حرف زدن، لباس پوشیدن، راه رفتن، نگاه کردن و رفتار کردن خیلی شرط هستش
-عزیزم توصیه بهت می کنم که آدم های جدیدی را تجربه کنی آدم هایی را که تو و گذشته ات را نشناسند یعنی هیچ گونه پیش داوری نداشته باشند و تو در این محیط جدید سعی کن با اعتناد به نفس باشی و خودت را قبول داشته باشی مثلا به کلاس ورزش برو و یا یه هنرهای دستی و یا هر کاری که دوست داری . قضاوت های این آدم های جدید غافلگیرت می کنه برای من پیش اومده با تغییر محیط متوجه توانایی جدیدی در خودم شدم من آدم با اعتماد به نفس بالایی هستم توی بیشتر کارها خوبم اما بعضی کارها را هم دوست ندارم مثلا حرکات موزونببین من همیشه اطرافیان وفامیلم در این زمینه مسخره ام می کردند من اصلا از رقصیدن خوشم نمی اومده و ترجیح می دادم مثل یک خانم سرجام بشینم ولی مگه می زاشتند بنا به شرایط مجبور بودم باورت نمی شه که گاهی جلوی فامیل در این زمینه یک خنگ مادرزاد بودم اما توی خوابگاه بچه ها بهم می گن ترا خدا یه خورده بهمون یاد بده !!!منی که توی جمع فامیل نمی تونستم دست و پام را تکان بدم تو جمع دوستام که از آن سابقم خبر نداشتن یه آدم دیگر بودم !!!!!!!! این یه مثال ساده از ناتوانی اکتسابیه که از بس بهم تلقین کرده بودند باورم شده بود ما که شما را ندیدیم شاید در نظر ما شما بسیار زیبا هم باشید اما هنوز کشف نشده باشید
- -

ببین من همیشه اطرافیان وفامیلم در این زمینه مسخره ام می کردند من اصلا از رقصیدن خوشم نمی اومده و ترجیح می دادم مثل یک خانم سرجام بشینم ولی مگه می زاشتند بنا به شرایط مجبور بودم باورت نمی شه که گاهی جلوی فامیل در این زمینه یک خنگ مادرزاد بودم اما توی خوابگاه بچه ها بهم می گن ترا خدا یه خورده بهمون یاد بده !!!منی که توی جمع فامیل نمی تونستم دست و پام را تکان بدم تو جمع دوستام که از آن سابقم خبر نداشتن یه آدم دیگر بودم !!!!!!!! این یه مثال ساده از ناتوانی اکتسابیه که از بس بهم تلقین کرده بودند باورم شده بود ما که شما را ندیدیم شاید در نظر ما شما بسیار زیبا هم باشید اما هنوز کشف نشده باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)