سلام ارغوانی عزیز
حرفات را باور می کنم ولی عزیز دلم سوپر استار بودن به قد و هیکل و قیافه نیست به حسی هستش که در درونت قرار دارد به نگاهت به زندگی و دنیای اطرافت هستش، تا خودت، خودت را دوست نداشته باشی چه طور می تونی انتظار داشته باشی شخص دیگری دوست داشته باشه؟ من مثال مدل ها را زدم تا بهت بگم گاهی یک موضوع از نظر آدم های متفاوت چه قدر با هم فرق می کنه چیزی که در نظر تو بده در نظر دیگران شاید ایده آل باشه. عزیزم در زبان چینی ها واژه تهدید و فرصت یکی هستش چون آنها معتقدند در هر تهدید فرصتی هست و بر عکس، نگاهت به اطراف دنیات را می سازد.
گفتی اطرافیانت از لاغر بودنت ایراد می گیرند یاد یکی از دوستان افتادم بهش گفتن خودت را لاغر کن گفت واسه این هیکل خرج شده!! نمی خواهم یعنی خود چاقش را قبول داشت و با این بیانش اجازه اظهار نظر را از دیگران گرفت حالا اگه شما چاقم بودی بهت می گفتن وای خودت را لاغر کن وقتی لاغر بودی خیلی بهتر بودی. خنده داره ولی این عین حقیقته که بعضی از آدم ها دوست دارند ایراد بگیرند پس به حرفاشون اهمیت نده، از افلاطون پرسیدن آیا راهی برای پیروزی می شناسی گفت "نه ولی یک راه را می شناسم که حتما به شکست می انجامد تلاش برای راضی نگه داشتن همه"
ارغوانی عزیز پزشک تغزیه بهت کمک می کنه و بدون که ثابت شده که چاق کردن یک آدم لاغر به مراتب سخت تر از لاغر کرن یک چاق هستش، از این موقعیت بی نظیری که داری استفاده کن هرچه قدر که دلت می خواهد می خوری موقعیت جالبه که پروژه زندگی آدم چاق کردن باشه تازه دوستان در این زمینه مشاوره های خیلی خوبی بهت دادند استفاده کن
-احتیاجی به پنبه گذاشتن نیست لباس مناسبش توی بازار هست و مشکل را حل می کنه و در ضمن خیلی از دوستانم همین کار را می کردند یادم نمی یاد ناراحت هم بوده باشند و به چشم فاجعه به آن نگاه کرده باشند و خیلی ها هم بدون چنین چیزهایی احساس جذاب بودن دارند
-ارغوانی عزیز شما به نظر می رسه غمگینی، خداوند انسان ها را به صورت جفت -زن و مرد- آفریده طبیعی هستش که احساس تنهایی کنی و به دنبال جفت مناسب بگردی اما بدون خانمم شما یک سری چیزها را در درونت نمی تونی تغییر بدی و یک سری چیزها را می تونی یک جمله معروفی هست که می گه" خداوندا به من قدرتی بده که آنچه را نمی توانم تغییر دهم بپذیرم و آنچه را که نمی توانم بپذیرم تغییر دهم" پس آن چیزهایی را که نمی تونی تغییر بدی بپذیرشون و باهاشون کناربیا ولی خیلی چیزها را هم می تونی فقط باید ارده کنی
عزیزم از چیزهای کوچک اطرافت شروع کن از عوض کردن دکوراسیون اتاقت و یا محیط خونه حتی اگه جابه جا کردن یک گلدون کوچک باشه، تا تغییر ظاهرت و یادگرفتن هنرهای جدید می تونی آشپزی و یا حتی کارهای کوچک تزیینی باشه . و حتی تغییرات بزرگتری مثل کمک از یک مشاور و روانشناس برای کنار گذاشتن خجالت بی مورد.
امیدوارم دفعه بعد درباره این بنویسی که چه کارهایی کردی و چه نتایجی گرفتی صحبتهای دوستان بسیار مفید بود کمی روشون فکر کن موفق باشی بانوی دوست داشتنی ما

علاقه مندی ها (Bookmarks)