واب نداده شبا از کابوس بلند شده جیغ زده شبا وقتی همسرش خواب بوده اینقدر گریه کرده که خوابش بردهجاینقدر نا امید شده ولی باز هیچ چیز مثبتی که نشان از خیانت بس. .. همسرش باشه ندیده به خدا التماس کرده حتی. نظر هم کرده اما بی فایده بوده. با
با کمک مشاور تصمیم گرفته بیشترین توانش خرج کنه که همه اون کمبود های احتمالی همسرش که باعث کشیده شدن به این کاره ریشه یابی کنه بلکه نتیجه بگیره
به خودش میرسه به زندگیش
تو روابطشون گرم گرم...
بهترین لباس پوشیده
اما دوباره حتی باش گفتگو کرده و...
حالا نا امید از همه جا به تو پناه میبره
زنگ میزنه به تو و خودش معرفی نمیکنه
ازت میخواد سه دقیقه وقت بهش بدی
آلو سلام میخواستم سه دقیقه وقتت ون بگیرم
عزیزم میدونی قانون'''کار ما""چیه؟ یعنی کار ما با دقتی باور نکردنی به خودمون بر میگرده با این تفاوت که اندازه وشدت مکانش. دست ما نیست.
اگه با یه ارتباطمون وارد یه حریمی م زناشویی بشیم. حتی اگه هیچ منظوری نداشته باشیم ولی با این کارمون اون رابطه از گرمی به سردی بکشیم گرچه متوجه اون سردی به ظاهر نشدیم و هیچ گناهی مرتک
حتی اگه هنوز ازدواج نکرده باشیم یه زمانی یه کسی این کارو با ما میکنه. با ای تفاوت که دیگه شاید رفتارا ی اون شخص به پختگی ما نباشه و ضررش هم قابل پیش بینی نیست، تومیپرسی شما؟
اون با یه دل شکسته میگه فک کن یه بچه داخل خیابون ای حرفو زده به محتواش فکذکن
میگه اگه ناراحت شدی منو ببخش. تو هم جواب میدی من متوجه نشدم
میگه ازت خواهش میکنم فقط فک کن نشیم
- - - Updated - - -
من میدونم چرا کمش کرد چون ترسید از دستت بده چون فهمید از خیانت متنفری خواست اسمشو تغییر بده بگه همکار و دوست که هر کمکی از دوستمون بر میآد میکنیم چون شخصیتت شناخت که دختر خیابونی نیستی که به همه بگه بلهشاید هم فهمید اولین تجربته
- - - Updated - - -
ببین بایه زمانی تصمیم جدی میگیری که قطع بکنی که یا از چششت بیافته یا احاس خطر جدی کنی.
حالا راه حل من فک میکنم هنوز تو هیچ کدوم از به این کزینه ها به طور قطع نرسیدی. گرچه خیلی رهایش را دوست داری اما این که گفتم واقیته....
من میرم بخوابم فردا شب از یازده شب میام بودی صحبت میکنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)