pooh جان
من فکر میکنم نقش شما و پدر مادرتون یکم جابه جا شده!
تو نقش مادر و نباید برای برادرت بازی کنی! اینکه غذا نخورده! ببخشیدا ولی به شما مربوط نیست برادر شما بچه نیست گرسنه اش بشه میره غذا میخوره! احتیاجی نیست شما نگران غذا خوردن یا نخوردن برادرتون باشین، نمیگم صداش نکنین مثلا بیاد سرغذا ، یا نرین باهاش صحبت کنین که بیاد غذا بخوره ولی دیگه نشین غصه بخور
ببین عزیزم اینکه خودتو وارد دعوا کنی مسئله ای رو حل نمیکنه جز اینکه همین حرفایی که شنیدی و میشنوی و کتک هم میخوری ؛ فایده ی دیگه ای هم داشته؟
اهان یه فایده ی دیگه هم داشته اونم اینکه هرکدومشون بهت میگن از اونیکی طرفداری میکنی!
ببین با برادر بزرگه صحبت کن ؛ اینجوری که لحن و یکم ببر سمت احساسی( خیلی جواب میده ;) ) و بهش بگو که برات مهمه و ... بعد بهش بگو که مثلا میشناسیش و وقتی بهش میگی برادر کوچیکه رو نزنی برای این نیست که از اون دفاع کنی برای اینه که دلم نمیخواد برادرم اینقدر بی رحمانه برادرشو بزنه ( البته این خوب نیست یه چیزی خودت پیدا کن که به روحیه ی خودت و برادرت بخوره ) و مثلا اگه اتفاقی بیوفته میدونی که اون( برادر بزرگه) بیشتر از همه خودش ناراحت میشه
و یه سری حرف دیگه که نمیدونم چی بگی ولی یه چیزی بگو که نسبت به تو جبهه نداشته باشه دیگه
ببین یه رفتار اشتباه دیگه تو هم بگم مثلا در مورد اون دعوایی که دست مادرتون توش شکسته؛ اونجا پدرت ، برادر بزرگترت، و خود مادرتون و برادر و خواهر های دیگتون حضور دارن؛شما اخلاق مادرتون دستتونه میدونی اگه برادرت قهر کنه مقصر شناخته میشی ؛ نمیدونم برای چی شما بهش تذکر میدی؟ مادرت میخواست خودش تذکر میداد ؛ برادر بزرگترت یا پدرت میخواستن تذکر میدادن
ببین وقتی یه فضا متشنج میشه اگه شما رفتاری مثل همین رفتار انجام بدی فضا رو متشنج تر میکنی ؛ یا وقتی برادرات دارن دعوا میکنن ، میری وسط شروع کنی جدا کردن ؛ داد زدن ، زنگ زدن به پلیس و ...
وقتی فضا متشنجه عقل کار نمیکنه؛ پس حداکثر تلاشتو بکن که شما فضارو متشنج تر نکنی و خودت هم از این فضا دور بمون
من میدونم نمیتونی بشینی و ببینی داداشات همدیگرو بزنن ؛ میخوای جلو گیری کنی به داداش بزرگه کمک کن صبرشو زیاد کنه؛ باهاش صمیمی تر شو ؛ بهش بگو ناراحت شدی بهت گفته روانی ؛
اینکه بعد دعوا بهش نمیگی از اینکه زدتت ناراحتی این خیلی بده تازه میری منت هم میکشی ؛ تو به رفتار غلطی که باهات شده پاداش میدی با این رفتارت، توقع داری دفعه ی بعد تکرار نشه؟ ؛ وقتی کوچیکه فحش میده دست بزرگه رو بگیر ببرش تو اتاق، ازمحیط دورش کن
نمیدونم یه کاری بکن دیگه ولی تو دعوا به هیچ وجه دخالت نکن ؛ بپذیر که یه دختری؛ و یه دختر نمیتونه دوتا مرد واز هم جدا کنه؛ جز اینکه خودش بشه کیسه بکس!!!
خیلی حرف زدم ، اگه چیز دیگه ای یادم اومد میگم بهت:P

علاقه مندی ها (Bookmarks)