خانوم سانازم ، ببخشید که با احساسات شما ، هم حسی نمی کنم ، چون خودتون مستقیما راهنمایی خواستید ، چند نکته را تیتروار می گویم ، شاید اگر عمیق فکر کنید متوجه شوید که دلیل رفتارهای شوهرتون چیست
1) چرا فکر می کنی به خاطر شوهرت سختی تحمل کرده ای؟
من اگر سختی و زحمتی رو در زندگی ام متحمل می شوم ، چون دوست داشتم و دلم می خواسته در کنار همسرم باشم ، این فداکاری را به جان خریده ام ، پس منتی سر شوهرم نیست
--- منظورم هم ابدا این نیست که شما منت سر شوهرتون گذاشته اید --- طرز فکرت رو اصلاح کن
2) شما از ارتباط همسرت با اون خانوم ناراحت و آزرده بوده اید ، حق کاملا با شماست ... منتها شما برای بازسازی خودتون چه اقدامی کردید؟ چقدر از همسرتون انتظار داشتید به بازسازی شما کمک کنند؟
3) اون زمان که با فکر منفی از اون خانوم به خواب می رفتید ، آیا عشق و محبت در زندگی تون رو هم بها می دادید؟ یا با مرثیه سرایی احساسی ، منتظر بودید همسرتون بیاید و شما را آرام کند
4) اگر همسرت و اون خانوم با هم بودند ، در حالی که شما نیز بوده اید ، به این خاطر بوده که همسرت از اون خانوم نیازهای عاطفی ، نیاز احترام ، نیاز تایید ، نیاز اقتدار مردانه اش رو تامین می کرده ، چیزی که شما به خاطر فشار شدید خیانت نمی توانستید پاسخگوی همسرتون باشد
مهم مهم === به هیچ عنوان خیانت همسرتون مورد تایید نیست ، به هیچ عنوان رفتارهای نادرست همسرتونو خانوده شون مورد تایید نیست ==== اما ما که به ایشون دسترسی نداریم ... پس شما باید اول خودت رو بسازی بعد با بالا بردن آگاهی هایت سعی در سازندگی شوهرت و زندگی ات داشته باشی
5) آنچه که من تاحالا متوجه شده ام عکس العمل افراد در برار جرو بحث دو مدل داشته
الف) بالا رفتن صدا (خصوصا از طرف کوچک تر )هنگام جر و بحث نشانه بی ادبی و توهین است ..
ب) ترک کردن ، محل جرو بحث بدون اینکه نتیجه ای گرفته شود ، (نیمه کاره رها کردن جرو بحث) نشانه بی ادبی و توهین هست
فکر کنم در خصوص خانواده همسرتون ،مورد الف بیشتر مصداق داشته باشد .... بالا رفتن صدای شما ، لحن شما و حالت شما ،را نشانه توهین برداشت کرده اند
و از آنجا که هنوز ارتباط مستحکمی بین شما و همسرتون شکل نگرفته بوده ... همسرتون الان بیشتر سمت خانواده اش متمایل شده
حالا چاره چیه؟
شما فعلا کاری به همسرت نداشته باش .. قهر هم نباش ... خیلی هم واله و شیدا نباش ... فقط خیلی منطقی و خونسرد تنها بابت رفتار اون روزت در اسکایپ از همسرت عذرخواهی کن و بگو قصد داری از پدرو مادر همسرت نیز عذرخواهی کنی منتها فعلا یه مدت زمان می خواهی تا بتونی خودت رو بازسازی کنی
سپس شروع کن به تمرین و تمرکز بر خودت تا این مشکل رو بتونی درست مدیریت کنی تا حل بشود ... هرچی باشه تو همسرت رو می خواهی ، درسته؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)