سلام دوستان خوبم
بالهای صداقت عزیر با جرات می تونم بگم وقتشه عنوان تاپیکمو عوض کنید من موفق شدم زندگیمو مدیریت کنم و روابطمو بازسازی کنم.
حتما می پرسید این همه وقت کجا بودم. جای دوری نبودم هر روز ارسالها رو چک میکردم مشکلات همه رو می خوندم راهکارهای کارشناسای محترم رو بیشتر دقت می کردم. کسایی رو که مشکلاتی شبیه مشکل من داشتن بیشتر دقت می کردم. گل آرا، خانم she و آقای sci و ...
من از همدردی صبر رو آموختم.
یاد گرفتم مثبت اندیش باشم.
عجول نباشم و در هر کاری بعد از تفکر اقدام کنم.
یاد گرفتم بهترین لحظاتم رو با همسرم باشم.
فرشته درون همسرم رو کشف کردم.
از همه مهمتر خودسازی کردم. بعد از خودسازی بقیه مسائل اسونتر حل شد.نذاشتم اندوه و خشمم درونی بشه. مطالعه کردم. اوایل فکر می کردم صبر و سکوت شخصیتمو تحقیر می کنه ولی معجزه کرد.
- - - Updated - - -
متشکرم از همتون بی نهایت......
امروز همسرم عاشقانه دوستم داره. رفت و آمد به خونه مادرشوهر کم شده حتی گاهی اونقدر کم میشه که خودم دلتنگ میشمو پیشنهاد میدم. شوهرم تو کارای خونه هم کمک می کنه بچه داری و ....
در یک کلام کاملا به هم وابسته شدیم.
دعای خیر دوستان نتیجه داد.
- - - Updated - - -
الان دارم روی رفتار جرات مندانه کار می کنم آخه هنوز تو بعضی موارد مشکل دارم مخصوصا تو محل کارم و با همکارام.....
تو مسیر بهسازی زندگی داغونم اقداماتمو لیست می کنم شاید به درد کسی خورد
1- اعتماد سازی: قبلا هر کاری واسه شوهرم و خونوادش می کردم بخاطر ناشی کاریهام اوایل ازدواجمون، باز منفی فکر می کرد. اونقدر صادقانه و البته بدون زیاده روی باهاشون رفتار کردم و در موقعیتهای حساس کنار شوهرم موندم تا اعتماد از دست رفته اش بازسازی شد.
2- افزایش زمانهای باهم بودن: قبلا از سرکار که برمی گشتم تا دخترم رو از خونه مادرم وردارم اکثرا ناهارو می موندم اونم گاهی می اومد. این کارو به حداقل رسوندم شاید ماهی 1یا 2 بار. به خودمون فرصت همکاری و زندگی مشترک بیشتر دادم.
3-سکوت: موقعی شوهرم از دستم عصبانی بود ساکت میشدم. اینکار درگیری فیزیکی رو به صفر رسوند.
4- همدردی با همسرم: تو مشکلات خونوادش هم براش دلسوزی می کنم.
5- ایجاد سرگرمی: قبلا شوهرم وقت خالی زیاد داشت اینم باعث می شد وارد خاله زنک بازی و چرا اونجا اینطوری کردی بشه. یه پروژه ای رو باهم شروع کردیم و بعدش من کم کم کنار کشیدم. حالا کلی سرش شلوغه و وقت پیدا کنه اولین کارش رسیدگی به ما و بیرون رفتنه.
6- عدم بازگویی مشکلات پیش مادرشوهرینا و وارد کردن اونا تو حریم خصوصی
7- تعریف از خوبیهای شوهر پیش خودش: این راه خیلی عالیه البته زیاده روی نشه که حس خودبرتر بینی پیدا کنه.
خلاصه دوستان خیلی سختی کشیدم ولی الان شوهرم تا 90 درصد به ایده الام و همسر دوست داشتنی ام نزدیک شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)